2013-01-15 16:46:05
Φωτογραφία για ΤΟ... «ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ!
Την ευγνωμοσύνη του σε όσους συναδέλφους τον τίμησαν με τη ψήφο τους και συνέβαλαν στην ανάδειξή του ως κορυφαίο νέο ποδοσφαιριστή για την περασμένη σεζόν εξέφρασε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, μέσω μηνύματος που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού με σχετικό μήνυμα που ανέρτησε στην προσωπική του σελίδα, που διατηρεί στο διαδίκτυο, δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει θεμά όλους όσους τον βοήθησαν στην ποδοσφαιρική του ανέλιξη, ενώ υποστήριξε ότι αυτή η διάκριση του παρέχει μια πρόσθετη ψυχολογική «ντόπα» για καθιέρωσή του στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βλαχοδήμου:

«Γεια χαρά σε όλους. Στην χθεσινή «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» του ΠΣΑΠ βραβεύτικα ως καλύτερος νέος παίχτης της SuperLeague για το 2012. Νιώθω πραγματικά μεγάλη και ξεχωριστή τιμή για αυτό το βραβείο, μιας και προέρχεται από συναδέλφους, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς για την επιλογή τους. Όπως θέλω να πω, για άλλη μια φορά, και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και στους συμπαίκτες μου στην πρώην ομάδα μου την Ξάνθη, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους οι οποίοι με στηρίζουν προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Αυτή η διάκριση μου δίνει επιπλέον δύναμη για καθιέρωση και στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ