2013-01-15 22:32:00
Φωτογραφία για Το τελευταίο ''αντίο'' στον αδικοχαμένο Άγγελο Τσιπούρα
Σύσσωμη η οικογένεια του Άρη και όχι μόνο είπε στις 15:00 το τελευταίο της αντίο στον Άγγελο Τσιπούρα.

Η οικογένεια του Άρη αποχαιρέτησε το μεσημέρι τον Άγγελο Τσιπούρα που χθες το πρωί από "οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, παθολογικής αιτιολογίας" έφυγε από την ζωή.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του τελέστηκε μέσα σε βαρύ πένθος στις 15:00 στο Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης και το παρών έδωσε σύσσωμη η οικογένεια του Άρη.

Ο πρωταθλητής την περσινή χρονιά με την Κ-17 του Άρη που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή θα βλέπει από ψηλά και την αγαπημένη του ομάδα. Κι όσο για το μεγάλο ερώτημα που υπήρχε στην διάρκεια της νεκρώσιμος ακολουθίας ήταν το γιατί.

Γιατί ο Θεός να αποφασίσει να τον πάρει τόσο γρήγορα και ξαφνικά από την ζωή με τους γονείς του Άγγελου Τσιπούρα να προσπαθούσανε να πάρουνε δύναμη από τις προτροπές των παρευρισκομένων. Όση μπορούσε να τους δώσει ο καθένας.


Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο ήταν ότι οι συμπαίκτες του Άγγελου Τσιπούρα στην Κ-17 ήταν εκείνοι που κουβαλούσαν το φέρετρό του, το παρών έδωσε σύσσωμη η ομάδα της Κ-20 αλλά και οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας να δίνουνε το παρών.

Όπως και τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ Άρης, της Κοινωνίας Μελών Άρη, του Ερασιτέχνη Άρη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Λευτέρης Αρβανίτης με τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ, Αντώνη Ασημακόπουλο.

Αλλά και παλιοί προπονητές του Άγγελου Τσιπούρα. Οι Γιώργος Σεμερτζίδης, Δημήτρης Μπουγιουκλής, Αλέκος Κατσιαούνης και Κυριάκος Μπιμπισίδης, ο γιος του οποίου ήταν συμπαίκτης με τον Άγγελο.

Ακόμη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης, με τους Αντώνη Ζαμπέτα και Τάσο Ορφανίδη ενώ παραβρέθηκαν και παιδιά από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο με δεκάδες στεφάνια από τους φορείς του Άρη, από συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων του Άρη αλλά και του ΠΑΟΚ.

Το παρών έδωσαν επίσης φίλοι και συμμαθητές του Άγγελου Τσιπούρα κρατώντας από ένα λουλούδι με το μήνυμα που έβγαινε από τις καρδιές όλων να ήταν το: "Άγγελε ζωντανός, για πάντα Αρειανός".

Εν τω μεταξύ ως φόρο τιμής στον Άγγελο Τσιπούρα η τιμητική διάκριση που θα παραλάβει την προσεχή Δευτέρα στην εκδήλωση της ΕΠΣΜ η πρωταθλήτρια ομάδα Κ-17 του Άρη θα δοθεί στην οικογένειά του.

Την απόφαση αυτή έλαβαν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του Άγγελου, ενώ στην εκδήλωση αναμένεται να παραβρεθεί ο πατέρας του Στέλιος Τσιπούρας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ