2013-01-15 22:47:02
Φωτογραφία για Κεντρικές διασταυρώσεις της Πάτρας στο... σκοτάδι
"Κύριε Αντιπεριφερειάρχα,

Σχετικά με καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό και αφορούν τον κίνδυνο που παραμονεύει σε κεντρικές διασταυρώσεις της νότιας πλευράς της Πάτρας λόγω έλλειψης φωτισμού.

Οι διασταυρώσεις Ακρωτηρίου και Γλαύκου, Ευβοίας και Γλαύκου, Γλαύκου και Πατρών Κλάους είναι βυθισμένες στο σκοτάδι με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα καθώς πρόκειται για σημεία με μεγάλη κίνηση και οχημάτων και πεζών. «Ο φωτισμός παραμένει ανύπαρκτος και ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Τα τροχαία είναι σχεδόν καθημερινά στα συγκεκριμένα σημεία και είναι κρίμα να χαθεί και άλλο αίμα στην άσφαλτο» λένε κάτοικοι, αλλά και διερχόμενοι οδηγοί από τα διερχόμενα σημεία.

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάσθαι:

 Έχετε ενημερωθεί για το συγκεκριμένο σοβαρό πρόβλημα της νότιας πλευράς της Πάτρας, και αν ναι σε ποιες συγκεκριμένες ενέργειες έχετε προβεί ή πρόκειται να προβείτε άμεσα ώστε να επαναλειτουργήσει ο φωτισμός σε όλες τις κεντρικές διασταυρώσεις της πόλης ,που δεν υπάρχει ίχνος φωτισμού το τελευταίο διάστημα, ούτως ώστε να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα;"

Ο ερωτών Περιφερειακός Σύμβουλος

Πάνος Σακελλαρόπουλος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ