2013-01-16 00:48:06
Φωτογραφία για Η Ντέμι Μουρ αλείφεται με λάσπη και φλερτάρει με 17χρονο
Απόδραση από την άθλια χρονιά που πέρασε προσπάθησε να κάνει η 50χρονη Ντέμι Μουρ στο spa resort Amansala στην Τουλούμ του Μεξικό. Εκεί που προκάλεσε τις αντιδράσεις των υπόλοιπων πελατών γιατί έκανε ότι γούσταρε και φλέρταρε με τους πάντες.

Αποκαρδιωτικές είναι οι φωτογραφίες που δείχνουν την Ντέμι Μουρ καλυμμένη με άργιλο κατά την διάρκεια των Χριστουγενιάτικων διακοπών της στο Μεξικό με τα κουτσομπολίστικα σάιτ να επιμένουν πως «διαθέτει περισσότερες ρυτίδες στην κοιλιά και από σαρπέι».

Εξίσου «αποκαρδιωτικές» είναι οι πληροφοριές για την ανάρμοστη συμπεριφορά της Ντέμι στα πλαίσια της διαμονής της στo eco resort. Ξεκινώντας από το γεγονός ότι έκανε ότι γούσταρε (ξάπλωνε, κυλιόταν στην άμμο, χόρευε) κατά την διάρκεια του μαθήματος διαλογισμου.

Ενώ το μόνο που την ένοιαζε ήταν να κερδίσει τα βλέμματα θαυμασμού των αντρών που ήταν τριγύρω της. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα «Δεν ερχόταν σε κανένα από τα μαθήματα και φλέρταρε από το πρωί ως το βράδυ με όλους τους άντρες που ήταν στο resort. Πελάτες, υπαλλήλους, μέχρι και τον 17χρονο γιο μιας οικογένειας που παραθέριζε εδώ».


Μια είδηση που σίγουρα δεν χαροποίησε τα παιδιά της Ντέμι που της έχουν ζητήσει να σοβαρευτεί και να σταματήσει να εκτείθεται δημόσια βγαίνοντας με 25 χρονους. Απειλώντας της πως αλλιώς δεν πρόκειται να της ξαναμιλήσουν.

Αυτή την στιγμή η πιο σοβαρή σχέση στη ζωή της Μουρ είναι αυτή με τον 31χρονο Χάρι Μόρτον, ιδιοκτήτη της αλυσίδας εστιατορίων Pink Taco και πρώην σύντροφο της Λόχαν και της Τζένιφερ Άνιστον.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ