2013-01-16 01:53:04
Φωτογραφία για O κ. Αναστασιάδης θα συγκροτήσει κυβέρνηση αλαλούμ, εάν εκλεγεί, λέει το ΑΚΕΛ
Σε περίπτωση εκλογής του, ο κ. Αναστασιάδης θα συγκροτήσει κυβέρνηση αλαλούμ, με μια αλλοπρόσαλλη, αντιφατική και γεμάτη με επικίνδυνους ακροβατισμούς πολιτική, δήλωσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης.

Σχολιάζοντας το χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ, ο κ. Λουκαΐδης είπε ότι «ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σταύρος Μαλάς μέσα από το σοβαρό, πειστικό, τεκμηριωμένο, μεστό σε περιεχόμενο και σύγχρονο πολιτικό του λόγο απέδειξε για άλλη μια φορά ότι εφόσον ο λαός τον τιμήσει με την ψήφο του θα είναι ένας ικανός, αποτελεσματικός και συναινετικός Πρόεδρος».

Ανέφερε ότι «ο κ. Αναστασιάδης, πέραν από το φανερό εκνευρισμό που τον διέκρινε με τις συνεχείς παρεμβάσεις του την ώρα που το λόγο είχε ο κ. Μαλάς, υπέπεσε σε τραγικές αντιφάσεις, αποτέλεσμα της συνεχούς εναλλαγής προσωπείων με στόχο τη διαγραφή του γνωστού παρελθόντος του, το οποίο τα ετεροχρονισμένα, υποκριτικά mea culpa δεν μπορούν να διαγράψουν».


Σχολιάζοντας «τη θέση που προέβαλε ο κ. Αναστασιάδης υπέρ της μετοχοποίησης των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών με προφανή στόχο να καλύψει, υπό άλλο περιτύλιγμα, τη θέση του για ιδιωτικοποίηση», ο κ. Λουκαΐδης είπε ότι «ο κ. Αναστασιάδης, προφανώς ξέχασε ότι μόλις πριν λίγες μέρες, στις 21/12/2012, όταν επισκέφθηκε την ΑΗΚ, υποσχέθηκε στους εργαζόμενους ότι ούτε ιδιωτικοποιήσεις, αλλά ούτε και μετοχοποιήσεις των ημικρατικών θα προωθούσε».

«Το αλαλούμ δηλώσεων από πλευράς του κ. Αναστασιάδη επί του θέματος των ιδιωτικοποιήσεων, όπως και για πλείστα τόσα άλλα καίριας σημασίας ζητήματα, ένα πράγμα καταδεικνύει: Ότι σε περίπτωση εκλογής του, ο κ. Αναστασιάδης θα συγκροτήσει κυβέρνηση αλαλούμ, με μια αλλοπρόσαλλη, αντιφατική και γεμάτη με επικίνδυνους ακροβατισμούς πολιτική», συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας την παρουσία του Γ.Λιλλήκα στο ντιμπέιτ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ είπε ότι «ο κ. Λιλλήκας, για να προσδώσει σοβαροφάνεια στην ανεδαφική εισήγηση του για την άμεση εκμετάλλευση του φυσικού αερίου, φρόντισε να διαστρεβλώσει πλήρως τη συνέντευξη του προέδρου της ΚΡΕΤΥΚ αναφορικά με το χρόνο διενέργειας της επιβεβαιωτικής γεώτρησης στο οικόπεδο 12».

Κληθείς να σχολιάσει τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στο ντιμπέιτ, ο κ. Λουκαΐδης είπε ότι το εκλογικό επιτελείο του κ. Μαλά είχε εισηγηθεί τη διεξαγωγή συζητήσεων ανά δύο υποψηφίων «που θα επέτρεπε περισσότερο διάλογο, περισσότερη αμεσότητα και σίγουρα περισσότερο ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές, κάτι», πρόσθεσε, «που δεν κατέστη εφικτό εξαιτίας της αρνητικής στάσης του επιτελείου του κ. Αναστασιάδη».

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο χέρι μας είναι...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο χέρι μας είναι...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ