2013-01-16 03:28:29
Φωτογραφία για Αλλοδαποί είχαν ρημάξει την Κορινθία
Εξιχνιάστηκαν, υστέρα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, επτά (7) περιπτώσεις ληστειών και κλοπών... σε οικίες, κατάστημα, καθώς και σε βάρος πολίτη, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 35, 23 και 27 ετών αντίστοιχα, για ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση της Νομοθεσίας περί Όπλων.

Σε βάρος τους, είχε επίσης σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα από το τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και είχαν συλληφθεί την 12-11-2012 στο Ζευγολατιό και στο Βραχάτι Κορινθίας, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες, διακεκριμένες κλοπές και παράβαση της Νομοθεσίας περί Όπλων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί, είχαν διαπράξει από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2012, έως τα μέσα Νοεμβρίου του ίδιου έτους, τις ακόλουθες περιπτώσεις ληστειών και κλοπών:


Στις 3 Οκτωβρίου τις πρωινές ώρες, στη Νεράντζα Κορινθίας, αφού μπήκαν σε οικία ημεδαπού, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα όχημα. Στις 10 του ίδιου μήνα στο Καίσαρι Κορινθίας, αφού μπήκαν σε οικία ημεδαπής, με την απειλή βίας αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά. Στις 26 στον Άσσο Κορινθίας, αφού μπήκαν σε οικία ημεδαπής, με την απειλή βίας αφαίρεσαν χρήματα και κόσμημα. Στις 31 το βράδυ, στο Βραχάτι Κορινθίας, πλησίασαν ημεδαπό και με την απειλή βίας αφαίρεσαν χρήματα. Στις 11 Νοεμβρίου το βράδυ, στο Βέλο Κορινθίας, αφού μπήκαν σε οικία ημεδαπής, με την απειλή βίας αφαίρεσαν χρήματα.

Στις 9 Οκτωβρίου στο Μπολάτι Κορινθίας, μπήκαν σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές. Το χρονικό διάστημα από 1-9-2012 έως και την 3-9-2012, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, μπήκαν σε κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχή τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ