2013-01-16 11:06:02
Φωτογραφία για Ισόβια σε διαρρήκτη που σκότωσε ηλικιωμένη
Ποινή ισόβιας και 10 ετών κάθειρξης επέβαλε χτες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε βάρος του 32χρονου διαρρήκτη ο οποίος τον... Απρίλιο του 2009 σκότωσε μέσα στο σπίτι της μία 74χρονη με 30 μαχαιριές. Το έγκλημα διαπράχθηκε το πρωί της 15ης Απριλίου 2009 όταν ο κατηγορούμενος μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης με σκοπό τη διάρρηξη.

Η άτυχη γυναίκα ζούσε στη μονοκατοικία που βρίσκεται στην οδό Γρ. Κολωνιάρη 91, με τα δύο από τα τρία παιδιά της. Οταν ο άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι, ήταν μόνη της και, δευτερόλεπτα αργότερα, οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του ομολόγησε τις πράξεις του υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα αντιστάθηκε ενώ ανέφερε ότι όταν διέπραξε το έγκλημα ήταν εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Η «σύλληψή» του έγινε από περίοικους που άκουσαν τις φωνές του θύματος και είδαν το δράστη να βγαίνει από το σπίτι ενώ η δολοφονία είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι ζητούσαν να εντατικοποιηθεί η αστυνόμευση στην Ξηροκρήνη. Ο δράστης είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινή για κλοπές και διαρρήξεις, ενώ είχε συλληφθεί και για κατοχή ναρκωτικών.

agelioforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ