2013-01-17 10:00:19
Φωτογραφία για Ανανεωμένη η γκάμα μοντέλων BMW από την άνοιξη του 2013
Η BMW θα προσφέρει στους πελάτες της ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση και ποικιλία μοντέλων από την Άνοιξη του 2013, με πρόσθετες εκδόσεις κινητήρων και συστημάτων κίνησης, πλούσια γκάμα εξοπλισμού και ελκυστικές, νέες λειτουργίες BMW ConnectedDrive.

Η γκάμα βενζινοκινητήρων που διατίθεται για την BMW Σειρά 3 Touring θα περιλαμβάνει από την entry έκδοση BMW 316i Touring (100 kW/136 hp), μέχρι τη ναυαρχίδα BMW 335i Touring (225 kW/306 hp). Στη γκάμα θα προστεθούν δύο ακόμα εκδόσεις diesel, μεταξύ των οποίων η πολύ αποδοτική BMW 320d EfficientDynamics Edition Touring.

Οι πελάτες θα μπορούν να παραγγείλουν τη νέα BMW Σειρά 3 Touring με ευφυές σύστημα AWD από την Άνοιξη του 2013: αρχικά θα διατίθενται πέντε εκδόσεις xDrive. Επίσης, η BMW διευρύνει την παρουσία της στο χώρο της τετρακίνησης (AWD). Έξι εκδόσεις xDrive θα προστεθούν συνολικά στη γκάμα της Σειράς 3, ενώ η Σειρά 6 θα υποδεχθεί τέσσερα ακόμα μοντέλα AWD. Εν τω μεταξύ, ο αριθμός μοντέλων που πληρούν τις προδιαγραφές EU6 – οι οποίες πρόκειται να τεθούν σε ισχύ το Σεπτέμβριο του 2014 – αναμένεται να αυξηθεί.


Με το αποκλειστικό πακέτο εξοπλισμού Limited Edition Lifestyle, τα μοντέλα 2013 Coupe και Cabrio της BMW Σειράς 1 θα μπορούν να ξεχωρίσουν. Η νέα γενιά συστήματος πλοήγησης Professional θα διατίθεται προαιρετικά για όλες τις εκδόσεις BMW Σειράς 6, BMW X3 και Σειράς 1 σε 5θυρη και 3θυρη.

Ο στάνταρ εξοπλισμός όλων των μοντέλων της Σειράς 6 και της νέας Σειράς 3 θα περιλαμβάνει τώρα Intelligent Emergency Call με αυτόματο εντοπισμό οχήματος και ανίχνευση σφοδρότητας σύγκρουσης, ενώ η νέα BMW Σειρά 3 θα προσφέρει hands-free σύστημα και διεπαφή USB στάνταρ στο μέλλον.

Διαβάστε λεπτομερείς πληροφορίες εδώ:

BMW model update measures for 2013 (PDF, EL , 155,66 KB)
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ