2013-01-17 10:00:21
Φωτογραφία για ΤΑΣΕΙΣ... ΦΥΓΗΣ Ο ΜΟΥΝΟΥΑ - ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΒΑΝΤΕ!
Αναβρασμός επικρατεί στη Λεβάντε με αφορμή τις τάσεις φυγής, που έχει παρουσιάσει τον τελευταίο καιρό ο Γκουστάβο Μουνούα.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμνο επαναπατρισμού για λογαριασμό της Νασιονάλ, η οποία του έχει καταθέσει εξαιρετική πρόταση.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει ανησυχία στους ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας, από την στιγμή όπου ο Μουνούα αποτελεί την πιο ποιοτική λύση για τη νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ο Ουρουγουανός σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην πατρίδα του, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, κάτι που σημαίνει αυτόματα ότι οι Λεβαντίνοι θα πορευτούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με τον Κέιλορ Νάβας στη θέση κάτω από τα γκολπόστ, καθώς είναι σχεδόν απίθανο να βρεθεί ισάξιος αντικαταστάτης του Μουνούα στην παρούσα φάση.

Έκβαση μάλλον θετική για τον Ολυμπιακό, καθώς τα «βατράχια» αποδυναμώνονται σε μια νευραλγική θέση. Ο Κοσταρικανός Νάβας άλλωστε μετράει παρουσίες με τους Λεβαντίνους μόνο στο Κύπελλο Ισπανίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ