2013-01-17 16:30:04
Φωτογραφία για Ανήλικοι μαθαίνουν σκοποβολή σερφάροντας!
Ακόμη μια επικίνδυνη εφαρμογή για μικρά παιδιά στο ίντερνετ...Πριν ακόμα η αμερικανική κοινωνία ξεπεράσει το σοκ από το μακελειό στο σχολείο Σάντι Χουκ, η Αμερικανική Εθνική Ένωση Όπλων συνεχίζει να προκαλεί. Λάνσαρε μέσω iTunes μια ιντερνετική εφαρμογή εξάσκησης στην σκοποβολή για ηλικίες τεσσάρων ετών και άνω και τα ανήλικα μαθαίνουν σημάδι σερφάροντας!

Οι μικροί παίκτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν όπλο και σιγά-σιγά να τα αναβαθμίζουν. Επιλογές υπάρχουν και για το χώρο της σκοποβολής, με τους χρήστες του ίντερνετ να διαλέγουν πίστα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου!

Από την πλευρά της, η Ένωση υποστηρίζει ότι το παιχνίδι κρατά τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την εκπαίδευση». Τονίζει, μάλιστα, ότι προσφέρει χρήσιμες συμβουλές για τους νεαρούς παίκτες, όπως για παράδειγμα τα μηνύματα που εμφανίζονται πριν την έναρξη του παιχνιδιού και γράφουν:

«Χρησιμοποιείται μόνο τις κατάλληλες σφαίρες για το όπλο σας», «Μην κάνετε χρήση αλκοόλ πριν ή κατά τη διάρκεια της σκοποβολής» κ.α.
egnomi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Στα 5 εκατ. για Τζιμπούρ»!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Στα 5 εκατ. για Τζιμπούρ»!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ