2013-01-18 04:08:03
Φωτογραφία για Εξοφλήθηκαν οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι»
Απόφαση για την καταβολή της τρίτης και τελευταίας δόσης των οφειλόμενων στους εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ με την οποία εξοφλούνται από το υπουργείο Εσωτερικών για τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια του 2012, υπέγραψε σήμερα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Μετά την εξόφληση των εργαζόμενων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο εξυπηρετεί πάνω από 70.000 ηλικιωμένους και ΑμΕΑ, ο κ. Στυλιανίδης δήλωσε ότι «υλοποιούμε τη δέσμευσή μας για αποπληρωμή των εργαζομένων ως τις αρχές του 2013, στο κομμάτι που αναλογούσε στο υπουργείο Εσωτερικών».

Σημείωσε δε ότι «από την πρώτη στιγμή προσπαθήσαμε μαζί με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και τους εργαζομένους στο πρόγραμμα -οι οποίοι ήταν εντελώς απλήρωτοι- να καταβάλουμε τα 30.000.000 ευρώ, που οφείλαμε ως υπουργείο Εσωτερικών, αλλά και να παρατείνουμε τη διάρκεια του προγράμματος ως το τέλος του Μαρτίου 2013, συνεχίζοντας εντατικά τη διαβούλευση με το υπουργείο Εργασίας για το μέλλον». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ