2013-01-18 12:36:02
Φωτογραφία για Ο Τάιγκερ Γούντς ξαναπαντρεύεται με την πρώην του
Δέχτηκε να υπογράψει 350 εκ. δολάρια όρο απιστίας...Σαν δαρμένο σκυλί επέστρεψε στην πρώην σύζυγό του, Έλιν Νόρντεγκρεν, ο Τάιγκερ Γούντς, υποσχόμενος ότι δεν πρόκειται να την απατήσει ξανά. Επειδή εκείνη δεν τον πίστεψε, τον υποχρέωσε να υπογράψει το πιο «επίπονο» προγαμιαίο συμφωνητικό στην ιστορία

«Ο Τάιγκερ ποτέ δεν ξεπέρασε τον χωρισμό του από την Έλιν. Βγήκε με πολλά μοντέλα και τσούλες, αλλά καμία δεν την είδε ως κάτι παραπάνω από one night stand. Πλέον έχουν συνάψει και πάλι ερωτικές σχέσεις.

Συγκεκριμένα μια μέρα ο Τάιγκερ σταμάτησε από το σπίτι της Έλιν όταν έλειπαν τα παιδιά και η νταντά έξω. Μάλιστα ο Τάιγκερ της υποσχέθηκε ότι δεν θα την απατήσει ξανά, αλλά εκείνη δεν το πίστεψε. Τα Χριστούγεννα έπεσε στα γόνατα και της έκανε πρόταση γάμου».

Αυτό δήλωσε πηγή κοντά στο ζευγάρι σε δημοσίευμα του National Enquirer. Το οποίο επίσης επισημαίνει ότι ο Τάιγκερ -παρά τις συμβουλές των οικονομικών του συμβούλων- δέχτηκε να υπογράψει νέο προγαμιαίο συμφωνητικό που παραχωρεί στην 33χρονη Έλιν την μισή περιουσία του (σ.σ. Γύρω στα 350 εκ. δολάρια) σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι την έχει απατήσει ξανά.

Άξιο επισήμανσης είναι ότι η πρώην σύζυγός του -και μητέρα των δυο παιδιών του- έχει ήδη κερδίσει 110 εκ. δολάρια από το διαζύγιο και έχει συνάψει σχέσεις με αρκετούς άντρες από τότε που χώρισε.
onlarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ