2013-01-18 20:13:16
Φωτογραφία για Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει την ΑΕΚ
Πρώτα οδήγησαν τον Γιάννη Κοντοέ σε σύγκρουση με τους συμπαίκτες του, και μετά συνειδητοποίησαν ότι δεν επιτρέπεται να παίξει, στο «Κλ.Βικελίδης»! Τη φανέλα του Αρη θα φορέσει μεθαύριο ο Ζαραδούκας.

Αδίκως μπήκαν σε δίλημμα, πρώτα ο Εβαλντ Λίνεν, κατόπιν οι παίκτες του "δικεφάλου", σχετικά με τον Γιάννη Κοντοέ. Ακόμα κι αν αποφάσιζε ο Γερμανός προπονητής να τον ρίξει στην κυριακάτικη μάχη επιβίωσης, στην έδρα του Αρη, δικαίωμα συμμετοχής δε θα είχε ο 27χρονος αμυντικός, επειδή έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ΑΕΚ.

Το κώλυμα διαπιστώθηκε από νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ, ενώ είχε ήδη αναστατωθεί το (κιτρινόμαυρο) σύμπαν, λόγω της άρνησης των υπολοίπων ποδοσφαιριστών να συνυπάρξουν με κάποιον που ακολούθησε άλλη οδό, τη νομική, από τη δική τους. Αντιθέτως, ο Αρης θα εμφανιστεί ενισχυμένος στο ντέρμπι... ουραγών (αυτός στη 13η θέση της βαθμολογίας, η ΑΕΚ στην προτελευταία), καθώς έχει ήδη στα χέρια του το δελτίο τόσο του Διαμαντάκου, όσο και του Γιάννη Ζαραδούκα, τον οποίο δανείστηκε χθες από τον Ολυμπιακό.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ