2013-01-19 09:38:39
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΡΟΜΑ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ!
Σε αναζήτηση παίκτη για την ενίσχυση της άμυνάς της βρίσκεται η Ρόμα και σύμφωνα με τους Ιταλούς μία από τις εναλλακτικές της επιλογές, είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του από τη στιγμή της άφιξης του στο μεγάλο Λιμάνι. Οι εξαιρετικές μάλιστα εμφανίσεις που πραγματοποίησε σε αρκετά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν όπως φαίνεται από τους συλλόγους του εξωτερικού.

Η τελευταία ομάδα που φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του προέρχεται από την Ιταλία και συγκεκριμένα πρόκειται για την Ρόμα, όπου αγωνίζεται ακόμα ένας Έλληνας, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Οι Ρωμαίοι «ψάχνονται» για παίκτη στο δεξί άκρο της άμυνάς τους, με πρώτο στόχο όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, να αποτελεί ο Ελβετός Μπεράρντι της Σαμπντόρια.

Ανάμεσα στις εναλλακτικές επιλογές ωστόσο βρίσκονται ο Σενεγαλέζος Χαϊνταρά της Νανσί, αλλά και ο Κώστας Μανωλάς του Ολυμπιακού, με τον οποίο μάλιστα ήταν συμπαίκτης ο νυν ποδοσφαιριστής της, Παναγιώτης Ταχτσίδης στην ΑΕΚ, όπως σημειώνουν οι Ιταλοί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Rubik βρήκε… αντίπαλο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Rubik βρήκε… αντίπαλο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ