2013-01-19 14:13:14
Φωτογραφία για Πακέτο Τάτο-Βλαχοδήμο θέλει ο Άρης
Μετά τους Διαμαντάκο-Ζαραδούκα, στον Άρη εξετάζουν άλλες δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού (Τάτο, Βλαχοδήμο).

Η μεταγραφική ενίσχυση αναμένεται να συνεχιστεί στον Άρη, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή και να καταφέρει να πετύχει το στόχο της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.

Οι "κιτρινόμαυροι" πήραν τις τελευταίες ημέρες με την μορφή δανεισμού τον Διαμαντάκο και τον Ζαραδούκα από τον Ολυμπιακό, όμως κοιτούν κι άλλους παίκτες που στον Πειραιά δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday" οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Ανδρέα Τάτο και τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και πιστεύουν στη δίψα των δύο ποδοσφαιριστών να παίξουν ποδόσφαιρο.

Στο Λιμάνι, τόσο ο πρώην άσος του Ατρομήτου, όσο κι αυτός της Ξάνθης, δεν υπολογίζονται για τα βασικά πλάνα και σ' αυτό θέλουν να "πατήσουν" οι άνθρωποι του Άρη, προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο. Αν όχι και των δύο, τουλάχιστον του ένα Πηγή:sport24
sfirixtranews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ