2013-01-19 14:30:04
Φωτογραφία για «Συγκεντρωθείτε, πάμε σε... πόλεμο»!
Επιχείρηση... αφύπνισης από τον Αλέξανδρο Κολιάδη στην ΑΕΚ, καλώντας τους παίκτες της Ένωσης να αφήσουν στην άκρη όλα τα τελευταία γεγονότα, ενώ τόνισε πως ο Άρης ετοιμάζει πολεμικό κλίμα!

Η υπόθεση «Κοντοέ» έφερε σε δεύτερη μοίρα το ματς επιβίωσης του Δικεφάλου την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κιτρινόμαυρων» θέλησε να κρατήσει στην... τσίτα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με τη χθεσινή του ομιλία. Έκανε λόγο για... πόλεμο στην Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους μόνο το παιχνίδι και τίποτα άλλο.

«Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας με τα όσα συμβαίνουν τελευταία και να αποπροσανατολιστούμε. Πάμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, σε μία δύσκολη έδρα, με τον αντίπαλο να έχει δημιουργήσει πολεμικό κλίμα εδώ και μέρες. Εμείς πρέπει να πάμε να δώσουμε τη μάχη μας και να βγούμε νικητές. Αυτό είναι το σημαντικό και όχι όλα τα άλλα. Συγκεντρωθείτε στον αγώνα και σε τίποτα άλλο», ήταν τα λόγια του Κολιάδη προς τους παίκτες της ΑΕΚ σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ».

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πώς να καθαρίσετε τον τρίφτη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πώς να καθαρίσετε τον τρίφτη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ