2013-01-19 22:07:03
Φωτογραφία για Κατερίνη : μεγάλη πυρκαγιά κατέστρεψε τριώροφη μονοκατοικία
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 10 σε τριώροφη μονοκατοικία επί της οδού Γεωργίου Καφαντάρη 2 στην Κατερίνη (κοντά στον "Μύλο του Παγγέλα") και αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι πετάχτηκαν έντρομοι αμέσως έξω από τα σπίτια τους. Η φωτιά που ξεκίνησε από την οροφή, όπου υπήρχε και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, επεκτάθηκε αστραπιαία και στους κάτω ορόφους και μέσα σε δέκα λεπτά οι φλόγες ξεπηδούσαν από παντού, με αποτέλεσμα η οικοδομή να υποστεί τεράστια καταστροφή.

Η πυροσβεστική υπηρεσία Κατερίνης μόλις ειδοποιήθηκε από πολίτες, έσπευσε αμέσως στο φλεγόμενο κτίριο με τρία πυροσβεστικά οχήματα με επικεφαλής τον διοικητή κ. Δημήτρη Πιερράκο και η φωτιά μετά από σκληρή μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες, ετέθη υπό έλεγχο, ώστε να μην επεκταθεί στα γειτονικά σπίτια, ενώ λίγο αργότερα κατασβέστηκε εντελώς.

Ευτυχώς την ώρα της μεγάλης πυρκαγιάς δεν υπήρχε κανένας μέσα στο σπίτι. Τα ακριβή αίτια της καταστροφικής φωτιάς ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κατερίνης.

lefteria.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στέλνουν Μίτσελ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στέλνουν Μίτσελ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ