2013-01-20 00:35:04
Φωτογραφία για «Πρέπει να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας»
Tην παραίτηση του προέδρου της Δημοκρατίας έθεσε επί τάπητος ο Γιώργος Καρατζαφέρης, με το επιχείρημα ότι πρέπει να διαχωρίσει τη θέση του από τα όσα συμβαίνουν στην χώρα.

Ο κ. Καρατζαφέρης με τις δηλώσεις του, επανέλαβε το περιεχόμενο ανοιχτής επιστολής, που φιλοξενείται σε σημερινό φύλλο της εφημερίδας «ΑΛΦΑ ΕΝΑ»-κομματικού οργάνου του ΛΑΟΣ. Όπως ανέφερε, «ο όνος ο οποίος μπορεί να σώσει την χώρα από περαιτέρω ευτελισμό και να δώσει την δυνατότητα να επιστρέψει η αξιοπρέπεια σε αυτόν τον τόπο είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, γιαυτό και πρέπει να παραιτηθεί. Εάν παραμείνει θα είναι συνένοχος των άλλων».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στην Βουλή, κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ, μίλησε για ευτελισμό στα έσχατα όρια, τονίζοντας ότι ξεφτίλισαν οι της Βουλής και τους θεσμούς και την ηθική. «Καλά θα κάνουν οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης να καταλάβουν πού οδηγούν τον τόπο», επεσήμανε
. «Αυτό που έγινε τις τελευταίες μέρες μπορεί να παρομοιαστεί μόνον με ότι έγινε το 1985 με τον Στεφανίδη προκειμένου να εκλεγεί ο Σαρτζετάκης. Είναι ντροπής πράγματα» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Πολύ φοβούμαι ότι προκειμένου να παραμείνουν στην καρέκλα κάποιοι, θυσιάζουν τα πάντα στην σκοπιμότητα και την αμετροέπεια που τους διακρίνει».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών δεν τις θεώρησε πιθανές, «εκτός απροόπτου και απροβλέπτου», όπως ανέφερε και αυτό,όπως εξήγησε «γιατί οι τρεις που συνθέτουν την Κυβέρνηση ξέρουν ότι έτσι και πέσει θα αφανιστούν από την συνείδηση του ελληνικού λαού». Ενώ σχετικά με το ΛΑΟΣ και την πορεία του δήλωσε: «Μας αναζητούν πλέον όλοι. Ενώ κάποιους τους καταζητούν εμάς μας αναζητούν. Αναζητούν τις σκέψεις μας, τις προτάσεις μας θα πω αυτό που μου είπε παλαιός πολιτικός: «αν ήσουν μέσα Καρατζαφέρη δεν θα γινόταν αυτά τα ευτράπελα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ