2013-01-20 00:34:56
Φωτογραφία για Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΤΟ... «ΕΧΕΙ»
Στον OTE tv φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που μίλησε για τον Παναθηναϊκό, τον Πανθρακικό αλλά και για τον κουμπάρο του Αντώνη Νικοπολίδη που αύριο κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Για το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ είπε: «Αντιδράσαμε καλά στο δεύτερο μέρος και η οπισθοχώρηση του Παναθηναϊκού μας βοήθησε να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας προσπαθεί πολύ από την αρχή της σεζόν, έχει κάνει παιχνίδια με πολύ καλή απόδοση και έτσι ήρθαν τα αποτελέσματα. Πιστεύω πως είμαστε καλή ομάδα και ότι έχουμε πετύχει το αξίζουμε».

Για την κακή κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Αυτό που έζησα στο ΟΑΚΑ δεν έχει προηγούμενο, δεν γίνεται η μισή κερκίδα να χειροκροτεί έναν παίκτη και οι υπόλοιποι να γιουχάρουν. Αυτό είναι κάτι άρρωστο. Η ομάδα είχε στο πλευρό της μία οικογένεια που έκανε τα πάντα για αυτή. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος έκανε όσα έκανε και την ανάγκασε σε φυγή. Τώρα πια μπορεί όποιος θέλει να βγαίνει και να λέει ότι θέλει, δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντως ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του, είναι μαγαζί γωνία και πιστεύω θα υπάρξει κάποια λύση».


Για τον Πανθρακικό: «Για εμάς πρωταρχικός στόχος είναι η σωτηρία, ενώ έχουμε μία πολύ καλή και σωστή διοίκηση που κάνει ότι μπορεί. Ο Πανθρακικός με βρήκε, δεν το βρήκα εγώ να πω την αλήθεια. Εγώ έψαχνα έξω για κάτι καλό αλλά δεν έκατσε και τότε μίλησα με Πανθρακικό. Πέρασα κάποια χρόνια δύσκολα, δεν προσαρμόστηκα στις ομάδες που βρέθηκα είχα και κάποιες ατυχίες... Τώρα είμαι χαρούμενος όμως εδώ και θέλω να βοηθάω την ομάδα. Από εκεί και πέρα, ίσως μπορούμε να πετύχουμε κάποια διάκριση στο Κύπελλο, είναι ευκαιρία και είναι καλό που είμαστε σε δύο διοργανώσεις».

Για την απομάκρυνση του Ζαρντίμ από τον Ολυμπιακό και για τον Νικοπολίδη: «Βάση αποτελέσματος η φυγή του Ζαρντίμ αιφνιδιάζει όλον τον κόσμο. Το κακό είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο και αυτό δεν βοηθάει. Ο Ζαρντίμ αυτό ήταν αυτό είναι το προφίλ του και αυτό κάνει, ίσως δεν έπρεπε να τον είχαν επιλέξει. Ο Αντώνης το έχει, έχει υπομονή και εμπειρία και πάντα έβλεπε το ποδόσφαιρο σαν προπονητής. Του εύχομαι τα καλύτερα και πιστεύω πως έχει τις γνώσεις για να πετύχει και να τα πάει πολύ καλά στον πάγκο του Ολυμπιακού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΙΚ: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΕΙΚ: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ