2013-01-20 19:12:51
Φωτογραφία για Η συνέντευξη Τύπου από το ΟΑΚΑ
Ο Κασελάκης πήρε τον λόγο αρχικά: "Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είμασταν ανταγωνιστικοί. Ο Παναθηναϊκός πιο ψύχραιμος στο τέλος πήρε τη νίκη. Εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να συνεχίσουμε την προσπάθεια"

Ο Μπανκς από την πλευρά του είπε: "Συνολικά έγινε καλό ματς. Εμείς δεν είμασταν προετοιμασμένοι για το πόσο καλά μπορούσε να παίξει ο ΠΑΟΚ. Στο τέλος είχαμε καθοριστικά σουτ και πήραμε την νίκη..."

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε: "Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα και για μεγάλο χρονικό διάστημα έκαναν ότι έπρεπε. Αν εξαιρέσουμε δυο τρεις ολιγωρίες στην άμυνα ήμασταν καλοί. Απλά ο Παναθηναϊκός έκανε δυο ελεύθερα σουτ και πήρε το ματς. Παίζαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και έπρεπε να κάνουμε υπέρβαση για να κερδίσουμε. Παρόλα αυτά τα παιδιά έπαιξαν καλά ενώ και οι συνεργάτες μου έκαναν καλή ανάλυση του αντιπάλου. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να προχωρήσει στην Ευρώπη και το ελληνικό μπάσκετ να διεκδικεί τίτλους"

Ο Πεδουλάκης είπε: "Και πριν το ματς έλεγα πώς δεν έχουμε αυτοσυγκέντρωση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ κακοί σε άμυνα και επίθεση. Δε διαβάζαμε καλά τον τρόπο που έπαιζε ο ΠΑΟΚ σε άμυνα και επίθεση. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε την άμυνα και και παρόλο που επιθετικά δεν ήμασταν καλοί, βάλαμε κρίσιμα σουτ και πήραμε την νίκη, Εξαιρετική δουλειά ο ΠΑΟΚ..."
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ