2013-01-23 13:55:03
Φωτογραφία για Κοινωνική Συμφωνία: Εναλλακτική πρόταση απεγκλωβισμού υπάρχει!
από το Γραφείο Τύπου

Υπάρχει εναλλακτική πρόταση για τον απεγκλωβισμό της οικονομίας από την παγίδα της υπερχρέωσης, της παραγωγικής αποσάθρωσης και της λιτότητας αρκεί να... αποβάλλουμε στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μας τα φοβικά σύνδρομα ενός ηττημένου λαού, τόνισε η Πρόεδρος της “Κοινωνικής Συμφωνίας” καθηγήτρια Λούκα Τ. Κατσέλη.

Σε συνέντευξη της με τον Κώστα Αρβανίτη και τη Μαριλένα Κατσίμη, στην τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ “Πρωινή Ενημέρωση”, η Λούκα Κατσέλη αναφέρθηκε στην διαμάχη που προέκυψε από δηλώσεις του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου σχετικά με τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο μηχανισμό στήριξης και για το πρώτο Μνημόνιο υπογραμμίζοντας πως το ζήτημα που απασχολεί σήμερα την κοινωνία είναι αν κάποιος διαφοροποιείται από την ασκούμενη έκτοτε πολιτική.

Επεσήμανε, επίσης, πως μπροστά στα σημερινά συνεχιζόμενα αδιέξοδα της μνημονιακής πολιτικής διαβλέπει ότι γίνεται οργανωμένη προσπάθεια παραπομπής της προσοχής των πολιτών στο πρώτο Μνημόνιο και όχι στο γεγονός ότι επί δυόμισι χρόνια ήταν ανύπαρκτες οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα και οι “κόκκινες γραμμές” όλων ανεξαιρέτως των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ