2013-01-26 07:39:58
Φωτογραφία για Ιταλοί τσεκάρουν Σκόνδρα
Ενδιαφέρον από ομάδα του Καμπιονάτο για τον αρχηγό του Ατρόμητου, Γιάννη Σκόνδρα.

Οι σκάουτερ των ιταλικών συλλόγων έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στην ελληνική αγορά και από την αρχή της σεζόν επισκέπτονται τακτικά την Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσουν παιχνίδια της Super League.

Η τελευταία κίνηση της Ρόμα με τη μεταγραφή του Βασίλη Τοροσίδη πιστοποιεί τη θετική εικόνα που έχουν αποκομίσει οι ομάδες της Ιταλίας για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Η ελληνική παροικία συνεχώς μεγαλώνει, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει συνέχεια προσεχώς Το όνομα του Γιάννη Σκόνδρα σημειώνεται συχνά στα μπλοκάκια των ξένων σκάουτερ που έχουν ενημερωθεί για τις οικονομικές απαιτήσεις του συλλόγου (σ.σ. περίπου 500.000 ευρώ) και γνωρίζουν πότε λήγει το συμβόλαιο του αρχηγού του Ατρόμητου. (σ.σ. τον Δεκέμβριο του 2013)

Είναι γνωστό εδώ και καιρό, το ενδιαφέρον από την Άντερλεχτ και την Μπριζ, η οποία μάλιστα έστειλε «κατάσκοπο» για λογαριασμό του Γιάννη Σκόνδρα την περασμένη Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο Περιστέρι.


Εσχάτως, προέκυψε θέμα από το Καμπιονάτο με ομάδα μεσαίας ταχύτητας, το όνομα της οποίας δεν έχει διαρρεύσει, να έχει συλλέξει πληροφορίες για τον 22χρονο αμυντικό. Και όταν μιλάμε για ομάδες μεσαίας ταχύτητας εννοούμε συλλόγους, όπως η Σαμπντόρια, η Τζένοα, η Αταλάντα, η Κιέβο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κυριακάτικο ματς του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να βρεθεί σκάουτερ, απεσταλμένος από την εν λόγω ιταλική ομάδα προκειμένου να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για τον Σκόνδρα.

Από τη στιγμή που το θέμα με τον ΠΑΟΚ έχει κολλήσει για την ώρα, είναι πιθανό να... παίξει γερά το ενδεχόμενο ο Γιάννης Σκόνδρας να συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο. Υπομονή λίγες ημέρες ακόμα...
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δέχεται ο Βαζέχα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δέχεται ο Βαζέχα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ