2023-07-02 12:00:04
Φωτογραφία για Ορέστης Χαλκιάς: «Περπατάω να πιω καφέ και με σταματάνε Ιταλοί, «Maestro Maestro» μου φωνάζουν»
Συνέντευξη στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε ο Ορέστης Χαλκιάς.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Alpha με αφορμή τη συμμετοχή στη νέα παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου για την Επίδαυρο. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην σειρά Maestro και στις αντιδράσεις του κόσμου.

«Όλα αυτά που έζησα φέτος με έβαλαν σε τροχιά, δεν με έβγαλαν από την τροχιά. Επειδή έχω μάθει να δουλεύω πολύ έντονα και από παλαιότερα, που ήμουν στο Κρατικό και είχα πολύ έντονο πρόγραμμα, δεν κάθισα ποτέ στην πραγματικότητα. Όλο αυτό ξαφνικά είναι πιο έντονο αλλά είχα συνηθίσει εγώ σε αυτούς τους ρυθμούς. Άλλοι άνθρωποι θέλουν να έχουν περισσότερο χρόνο για τον εαυτό τους, απλά εγώ δεν είμαι σε αυτή τη φάση τώρα και προτιμώ να εστιάζω στο επαγγελματικό κομμάτι με φόρα και με δύναμη. Είναι μαραθώνιος, πρέπει να αντέξω μέχρι το τέλος που το τέλος είναι τα… 150 που θα ζήσω.

Πραγματικά η συντριπτική πλειοψηφία μου έστειλε μηνύματα αγάπης για το Maestro και στον δρόμο δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιον που να με κοιτάξει περίεργα. Περπατάω να πιω έναν καφέ και με σταματάνε Ιταλοί, «Maestro Maestro» μου φωνάζουν.

Θέλω να είμαι ειλικρινής, να λέω την αλήθεια ακόμα και αν είναι πληγωτική. Επίσης, θέλω να μη χάσω με τίποτα το χιούμορ και τη διάθεση που έχω για χαβαλέ. Δεν χρειάζεται να υπάρχει μια σοβαροφάνεια» πρόσθεσε ο Ορέστης Χαλκιάς στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ