2013-01-27 19:45:51
Φωτογραφία για Θα βρούμε το δρόμο μας...
Στην έλλειψη έντασης, παρόμοια με εκείνη στο ματς με την Καλλιθέα στάθηκε ο Δώνης για να δικαιολογήσει την ήττα. Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: "Θεωρώ ότι το πρώτο κομμάτι που μας έλειπε είναι πώς δεν είχαμε την ίδια ένταση. Έτσι πώς κύλησε το πρώτο ημίχρονο υπήρχε στο βάθος του μυαλού μας ότι θα σκοράρουμε και θα κερδίσουμε.

Γιατί δεν είχαμε ένταση ανάλογη με εκείνη της Πέμπτης; Κάποιοι παίκτες (Λάζαρ, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης) μπορεί να είχαν κούραση. Αυτή είναι μια εξήγηση που απλώς την σκεφτόμαστε. Δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος του α΄ μέρους και περίμενα την αντίδραση στο δεύτερο μέρος. Είχαμε πολύ βιασύνη και δώσαμε και αρκετές κοντρα επιθέσεις. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαμε διάθεση ή η προσπάθεια. Απλά έτσι όπως κύλησε το ματς μπορούσαμε να το κερδίσουμε όπως μπορούσαμε και να το χάσουμε"

Για τα πολλά λάθη: "Πάντα όταν έχεις κατοχή μπάλας τα λάθη είναι φυσιολογικά. Υπήρχε βιασύνη γιατί μείναμε πίσω στο σκορ και τα περισσότερα λάθη έγιναν στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο μέρος ο αντίπαλος δεν μας απείλησε ενώ στο δεύτερο η Ξάνθη είχε περισσότερες κόντρες. Πιο πολύ είναι πώς δεν είχαμε την ένταση και η απόδοση μας και ατομικά και ομαδικά δεν ήταν στο επίπεδο που περιμέναμε"


Για το αν η εμφάνιση με την Καλλιθέα απλά ήταν μια ευχάριστη παρένθεση: "Αυτό το διάστημα δεν είναι το καλό μας. Από εδώ και πέρα αρχίζει να φτιάχνεται ο ΠΑΟΚ. Να επανέλθουν στο επίπεδο που θέλουμε κάποιοι παίκτες όπως ο Σίλντεφελντ και ο Κατσουράνης για να έχουμε σταθερότητα. Στα εντός έδρας ματς είχαμε νίκες με παρόμοιες εμφανίσεις σαν την σημερινή. Εγώ πιστεύω ότι θα τον βρούμε τον δρόμο μας και θα φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε. Απλά χρειάζεται δουλειά έτσι ώστε στο τέλος να ξεχάσουμε αυτό το κακό διάστημα."

Για το σύστημα που επέλεξε να παίξει σήμερα: "Θεωρώ ότι αν ήμαστε καλά προπονημένοι και οι καινούριοι έχουν καλά τρεξίματα μας ταιριάζει πιο πολύ ο σημερινός σχηματισμός"
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πανιώνιος-ΚΑΟ Δράμας 75-73
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πανιώνιος-ΚΑΟ Δράμας 75-73
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ