2013-01-28 04:02:04
Φωτογραφία για Τελικά τους χώρισε...
Η Kristen Stewart και ο Robert Pattinson έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό όταν πρωταγωνίστησαν ως κινηματογραφικό ζευγάρι στην ταινία «Twilight». Μετά την προβολή της ταινίας άρχισαν να διαδίδονται οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι και στη ζωή. Το 2010 οι δύο ηθοποιοί αποκάλυψαν σε συνεντεύξεις τους πως είναι μαζί. Μάλιστα, η Kristen και ο Robert ήταν τόσο ερωτευμένοι που αποφάσισαν να μοιραστούν την ίδια στέγη.

Όλα έδειχναν πως ο ένας ήταν πλασμένος για τον άλλον μέχρι τη στιγμή που είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της Kristen στο πλευρό του σκηνοθέτη Rupert Sanders. Από εκείνη τη στιγμή «ράγισε το γυαλί» της σχέσης τους. Η Kristen προσπάθησε να κρατήσει κοντά της τον Robert, όμως δεν τα κατάφερε.

Η απιστία της Kristen Stewart με τον Rupert Sanders είχε παράπλευρες απώλειες Η σύζυγος του διάσημου σκηνοθέτη φαίνεται πως δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την απιστία του Rupert Sanders και αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο της. Η Liberty Ross ζήτησε διαζύγιο από τον Rupert και δεν δέχτηκε ποτέ τη συγνώμη του.

Παρά τις φήμες για επανασύνδεση του ζευγαριού που φούντωσαν μετά τις κοινές εμφανίσεις τους σε διάφορες εκδηλώσεις αλλά και την επίσκεψή τους σε σύμβουλο γάμου, τελικά ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Να σημειωθεί ότι η Liberty και ο Rupert ήταν παντρεμένοι από το 2013 και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, ηλικίας 5 και 7 ετών. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ