2013-01-29 10:00:51
Φωτογραφία για ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η υπόθεση Μίτσελ στον Ολυμπιακό, αφού σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να γίνει το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το deal.

Μπορεί ο Αντώνης Νικοπολίδης να έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής ως πρώτος προπονητής των ερυθρόλευκων, δεδομένη ωστόσο είναι η επιθυμία της διοίκησης του Ολυμπιακού να μην «κάψει» τον παλαίμαχο τερματοφύλακα. Γι' αυτό και στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ είναι έτοιμοι να... ανεβάσουν πλέον στροφές, μετά και την θετική κατάληξη της υπόθεσης Τζιμπούρ, ώστε να κλείσει άμεσα ο νέος τεχνικός της ομάδας και να αναλάβει από τώρα τα καθήκοντά του.

Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι ο Μίτσελ και οι πιθανότητες πλέον δείχνουν να είναι με το μέρος του Θρύλου. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr" σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να επέλθει άμεσα η συμφωνία και ο Ισπανός τεχνικός να αναλάβει το «τιμόνι» των νταμπλούχων Ελλάδας.


Επιθυμία εξάλλου των ερυθρόλευκων είναι ο Μίτσελ να έρθει από τώρα στην Ελλάδα, ώστε να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα και να είναι απολύτως έτοιμος ενόψει του καλοκαιριού.

Όσον αφορά το συμβόλαιο που θα προσφερθεί στον 49χρονο τεχνικό, αναμένεται να είναι το λιγότερο διάρκειας 1,5 έτους και πλέον τα πάντα θα κριθούν στο ταξίδι που θα κάνει την Τρίτη ή την Τετάρτη ο Γιάννης Βρέντζος με προορισμό την ιβηρική χερσόνησο, ώστε να αποσπάσει το «ναι» του Μίτσελ.

Εφόσον όλα κυλήσουν θετικά για τον Ολυμπιακό, τότε ο Ισπανός αναμένεται στη χώρα μας πιθανότατα την Πέμπτη, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ