2013-01-29 19:36:35
Φωτογραφία για Παραιτήθηκε από τον Άρη ο Αλκαράθ
Ο Λούκας Αλκαράθ υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Άρη με τον Γιάννη Μιχαλήτσο λογικά να κάθεται στην άκρη του πάγκου στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λούκας Αλκαράθ υπέβαλε την παραίτησή του στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης από την τεχνική ηγεσία της ομάδας με αυτή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να γίνεται αποδεκτή.

Το ερώτημα είναι ποιος θα είναι στην άκρη του πάγκου στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Γιάννη Μιχαλήτσο να είναι ο επικρατέστερος.

Ο προβληματισμός της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης στο πρόσωπο του Αλκαράθ ήταν δεδομένος τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με την εικόνα της ομάδας με αποκορύφωμα την χθεσινή στην Κέρκυρα. Παράλληλα οι σχέσεις του Ισπανού τεχνικού με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές. Κάτι που φάνηκε και από τις εισηγήσεις του περί των ποδοσφαιριστών που ήταν να αποχωρήσουνε από το ρόστερ και με τα όσα δήλωσαν αυτοί που αποτέλεσαν παρελθόν.


Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης κατανοώντας περισσότερο από κάθε άλλη φορά χθες το βράδυ μετά το 2-2 στην Κέρκυρα ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει έδειξαν να είχανε πάρει την απόφασή τους περί αλλαγής προπονητή. Δεν είναι τυχαίο ότι σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες προέβησαν σε διερευνητικές με δύο συγκεκριμένους τεχνικούς και αναμένουνε την απάντησή τους.

Ωστόσο και με δεδομένο ότι τα χρονικά περιθώρια είναι στενά το πιθανότερο σενάριο εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι να κληθεί να κάτσει στην άκρη του πάγκου ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Για την ιστορία πάντως όπως και πέρσι, έναν χρόνο πριν, στο ξεκίνημα όμως τότε του Ιανουαρίου και τώρα στο τέλος του μετά από το παιχνίδι στην Κέρκυρα ο προπονητής του Άρη αποτελεί παρελθόν. Πέρσι ήταν ο Πολωνός Μίχαλ Πρόμπιερζ μετά την ήττα με 1-0 στις 4 Ιανουαρίου και είχε αναλάβει υπηρεσιακός και πάλι ο Γιάννης Μιχαλήτσος και φέτος μετά από το 2-2 στις 28 Ιανουαρίου αποτελεί παρελθόν ο Ισπανός Λούκας Αλκαράθ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ