2013-01-30 08:45:05
Φωτογραφία για Έρχονται τα Farmers Markets και στην Ηλεία
Farmers market, αναμένεται να λειτουργήσει και στην Ηλεία, μετά την επιτυχημένη εφαρμογή στην Πρέβεζα. Συγκεκριμένα αγρότες - παραγωγοί, θα συμμετέχουν σε ένα παζάρι που

θα γίνεται κάθε Κυριακή στον Πύργο, πουλώντας απευθείας προϊόντα στους καταναλωτές.

Όπως ανέφερε στο IONION FM, ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Ηλείας, Θοδωρής Βασιλόπουλος, την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους αγρότες από ολόκληρο το νομό Ηλείας. Δικαιολογητικά η δήλωση ΟΣΔΕ και βεβαίωση ότι το 35% του δηλωθέντος εισοδήματος προέρχεται από αγροτικές εργασίες. Το παζάρι θα ξεκινήσει σε ένα περίπου μήνα και θα γίνεται κάθε Κυριακή στον Πύργο.

Θα υπάρχει δυνατότητα πώλησης χονδρικής ή λιανικής φρούτων, λαχανικών, ξύλων, γάλακτος, ψαριών κα. απευθείας από τους παραγωγούς, με μειωμένες τιμές. Δύο είναι οι υποψήφιοι χώροι διεξαγωγής, είτε στην αυλή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πύργου στο Μανωλοπούλειο Κτίριο, είτε στο δημοτικό στάδιο Πύργου. Ήδη η πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει με επιτυχία στην Πρέβεζα και ακολουθεί η Ηλεία, Χανιά, Κοζάνη, με στόχο την πάταξη των καρτέλ. Ο κ. Βασιλόπουλος κάλεσε τους ενδιαφερόμενους αγρότες ακόμα και από τις λαϊκές αγορές να δηλώσουν συμμετοχή. Τηλ επικοινωνίας 26220-27680.

Πηγή: ionionfm
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ