2013-01-30 08:45:03
Φωτογραφία για «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ» τελικά ο θάνατος της 45χρονης στον λιμενοβραχίονα Μυτιλήνης
Πνιγμός ήταν η αιτία θανάτου της 45χρονης Δ.Α η οποία βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή στα βράχια του Δεξιού Λιμενοβραχίονα.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε το Σάββατο το μεσημέρι, επιβεβαίωσε τις αρχικές υποψίες ενώ έστρεψε πλέον και τις έρευνες των Λιμενικών στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας αφού δεν βρέθηκαν ευρήματα που να δικαιολογούν «βίαιο πνιγμό». Οι αμυχές που έφερε στο πρόσωπό της όπως διαπιστώθηκε ήταν από χτυπήματα στα βράχια ενώ τα ρούχα της κατά πάσα πιθανότητα απομακρύνθηκαν από τη θάλασσα γι’ αυτό και βρέθηκαν σε μικρή απόσταση από την ίδια. Η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε εξαφανιστεί από την προηγούμενη μέρα.

Ο αστυνομικός Στρατής Δαγκλής και ένας ακόμη συνάδελφός του συνταξιούχος, οι οποίοι έκαναν το πρωί της Παρασκευής βόλτα στην περιοχή ήταν εκείνοι που σύμφωνα με «Τα Νέα της Λέσβου» εντόπισαν τη σωρό της άτυχης γυναίκας.

«Στην αρχή δεν το κατάλαβα πιστεύοντας ότι πρόκειται για κάποιο αντικείμενο, όταν όμως κοίταξα καλύτερα με το συνάδελφό μου δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, όταν είδαμε ότι πάνω στα βράχια βρισκόταν το πτώμα μιας νεκρής γυναίκας» δηλώνει στην εφημερίδα ο κ. Δαγκλής.

Ο ίδιος συμπληρώνει «…γνωρίζοντας τη διαδικασίας που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πλησιάσαμε αλλά ενημερώσαμε το Λιμεναρχείο. Η άτυχη γυναίκα δεν φορούσε ρούχα και το πτώμα ήταν μπρούμυτα πεσμένο στα βράχια. Η εκτίμησή μας από την πρώτη στιγμή, ήταν ότι δεν πρόκειται για κάποια παράνομη μετανάστριας, αλλά για ντόπια». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ