2013-01-31 13:40:44
Φωτογραφία για Με Μιχαλήτσο έως το καλοκαίρι ο Άρης
Ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα είναι τελικά ο διάδοχος του Λούκας Αλκαράθ στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης αποφάσισε ο Γιάννης Μιχαλήτσος να είναι ο οριστικά διάδοχος του Λούκας Αλκαράθ στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ο Μιχαλήτσος θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και μετά από την σχετική εισήγηση της διεύθυνσης αγωνιστικού ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα είναι ο προπονητής της ομάδας μας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα βρίσκεται σε άμεση και διαρκή συνεργασία με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Άγγελο Σπυρίδωνα.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή από την διοίκηση θα γίνει αύριο, Πέμπτη, στις 14:30 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την επιλογή του Μιχαλήτσου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχαλήτσος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Άρη για πέμπτη φορά στην καριέρα του και για τρίτη συνεχόμενη αυτό συμβαίνει τον μήνα Ιανουάριο.

Πρόπερσι τον Ιανουάριο του 2011 είχε διαδεχθεί τον Αργεντινό Έκτορ Ραούλ Κούπερ, πέρσι τον Ιανουάριο του 2012 είχε διαδεχθεί τον Πολωνό Μίχαλ Πρόμπιερζ και φέτος τον Ιανουάριο του 2013 η μοίρα τον έφερε να διαδεχθεί τον Ισπανό Λούκας Αλκαράθ.

Κι όσο για ένα ακόμη παιχνίδι της μοίρας στην περίπτωση του Μιχαλήτσου και της παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία του Άρη έχει να κάνει με το ότι την προπέρσινη αγωνιστική περίοδο στις 30 Ιανουαρίου του 2011 είχε κοουτσάρει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πάλι για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως ακριβώς θα συμβεί και την Κυριακή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με απόντες τους Μάρκο Βελλίδη και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα μετά από τους τραυματισμούς που κληρονόμησαν στο παιχνίδι της Δευτέρας με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και έχει ένα χτύπημα στο στήθος και αναμένεται στην αυριανή προπόνηση να μπει σταδιακά στο κανονικό πρόγραμμα.

Κι όσο για τον 19χρονο επιθετικό έχει ένα χτύπημα στο γόνατό του και αύριο θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και παράλληλα θα κάνει θεραπεία χωρίς όμως όπως φαίνεται να τίθεται θέμα απουσίας του από το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ