2013-01-31 13:45:07
Φωτογραφία για Επιστρέφει στον Εργοτέλη ο Βερπακόφσκις
Προ των πυλών είναι η επιστροφή του Μάρις Βερπακόφσκις στον Εργοτέλη καθώς ο Λετονός επιθετικός βρίσκεται από το πρωί στο Ηράκλειο για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το πρωί ο Μάρις Βερπακόφσκις για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στον Εργοτέλη με την υπογραφή του συμβολαίου του.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι για 1,5 χρόνο και θα έχει ισχύ μόνο στην περίπτωση που ο Εργοτέλης καταφέρει να επιστρέψει μέσα από το φετινό πρωτάθλημα της Football League στην Super League.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Βερπακόφσκις φαντάζει θέμα ωρών δεδομένου ότι είμαστε στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Από την στιγμή μάλιστα που υπογράψει και εκδοθεί το δελτίο του, κάτι για το οποίο έχουνε γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις τότε δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής στο Παγκρήτιο με την Παναχαϊκή.

Εν τω μεταξύ στον Εργοτέλη με στόχο την επίτευξη της άμεσης ανόδου στην Super League δεν προτίθενται να παραχωρήσουνε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στον ΠΑΟΚ όπως και κάποιον από τους Γιώργο Σαρρή και Μανώλη Τζανακάκη στον Άρη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ