2013-02-01 19:15:37
Φωτογραφία για Στελέχη της Apple συζητούν με τον Τούρκο πρόεδρο για επένδυση 4,5 δις σε iPad
Όπως αναφέρθηκε από το Τουρικό blog Elma Dergisi , στελέχη της Apple συμπεριλαμβανομένου τον αντιπρόεδρο για την εκπαίδευση John Couch συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιουλ σήμερα για να συζητήσουν διάφορα θέματα.Το γραφείο του Τούρκου προέδρου έχει επίσης δημοσιεύσει μια φωτογραφία και ένα σύντομο βίντεο από τη συνεδρίαση.

Μεταξύ των κύριων θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης ήταν η πρωτοβουλία της Τουρκίας για μια επένδυση 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ένα πρόγραμμα για την παροχή 15 ​​εκατομμύριων iPads σε Τούρκους μαθητές. Η Apple φέρεται να πιέζει για ένα συμβόλαιο, αλλά οι διαπραγματεύσεις εξακολουθούν να είναι σε εξέλιξη.

Επίσης, συζητήθηκε η διάταξη του παλαιότερου τουρκικού "F-πληκτρολόγιου" για τις iOS συσκευές, το οποίο έχει αρκετά πλήκτρα που βρίσκονται σε λάθος θέσεις.

Η Apple έχει κάνει μια σημαντική είσοδο στην Τουρκία, με την έναρξη του καταστήματος iTunes για τη μουσική και τις ταινίες το Δεκέμβριο και την πρόσληψη για το μελλοντικό καταστήματα λιανικής πώλησης στη χώρα. Ο Γκιουλ είχε επισκεφθεί την έδρα της Apple τον περασμένο Μάιο και συζήτησαν αυτά τα θέματα που περιλαμβάνονται στη σημερινή συνάντηση και με άλλα στελέχη.

Δυστηχώς στην Ελλάδα συζητούμε για την ύπαρξη βιβλίων οπου ακόμα και αυτά πολλές φορές δεν είναι καν διαθέσιμα στους μαθητές.... argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ