2013-02-02 19:35:03
Φωτογραφία για Υπάρχουν και... χειρότερα!
Πριν από λίγες ημέρες η Τσέλσι δέχθηκε δύο γκολ στο τέλος για να μείνει στο 2-2 με την Ρέντινγκ, όμως αυτή τη φορά κατάφερε να χάνει από τη Νιούκαστλ 3-2 με γκολ του Σισοκό στο 90'!

Γαλλική... επανάσταση, λοιπόν, στη Βόρεια Αγγλία, με τον Μούσα Σισοκό να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι, να σκοράρει δύο φορές και να δίνει στη Νιούκαστλ μεγάλη νίκη 3-2 επί της Τσέλσι στο 90'! Ό,τι και να γράψει κανείς για αυτό το παιχνίδι θα είναι λίγο, καθώς ο ρυθμός ήταν εκπληκτικός, οι ανατροπές... δύο και το θέαμα εντυπωσιακός.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και μετά τα μακρινά σουτ των Σαντόν και Καμπάγ (3), που δεν βρήκαν στόχο, ήρθε η σειρά του Μπα, που ξεκίνησε και επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» να χάσει τεράστια ευκαιρία, όταν νίκησε στη δύναμη τον Κολοτσίνι, ο Κρουλ αρχικά έβγαλε το σουτ του, ενώ στη συνέχεια η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ στο 36'! Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και στο 41' οι «καρακάξες» πήραν το προβάδισμα! Μετά από σέντρα του Σαντόν από αριστερά, ο Γκουτιέρες έπιασε την κεφαλιά για το 1-0, που ήταν το σκορ στο ημίχρονο.


Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ για την Τσέλσι, καθώς στο 55' ο Λάμπαρντ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κρουλ για το 1-1! Αυτό μάλιστα ήταν το 10ό του φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ (στα τελευταία 12 παιχνίδια που έπαιξε βασικός), αριθμό που πιάνει στις τελευταίες 10 σεζόν! Δεν πέρασαν και πολλά λεπτά, πριν ο Μάτα κάνει την ανατροπή και δώσει το προβάδισμα στους Λονδρέζουν, καθώς στο 61' με εκπληκτικό πλασέ έκανε το 1-2!

Ο ρυθμός στην συνέχεια ήταν εκπληκτικός, με τον Μούσα Σισοκό να κάνει το 2-2 στο 68', παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Τσεχ στο σουτ του Γκουφράν! Ο Γάλλος μέσος είχε άλλα δύο καλά σουτ, που δεν κατέληξαν δίχτυα, ο Καμπάγ είχε άλλη μία καλή προσπάθεια, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν στον ίδιο ρυθμό και στο 90' ο Σισοκό με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το τελικό 3-2 για τις «καρακάξες», που δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα που βλέπαμε στο πρώτο μισό της σεζόν και έφτασαν στη νίκη με ανατροπή για πρώτη φορά μετά από 27 ολόκληρους μήνες στην Πρέμιερ Λιγκ (2-1 τη Γουέστ Χαμ τον Οκτώβριο του 2010)!

Νιούκαστλ (Άλαν Πάρντιου): Κρουλ, Σαντόν, Κολοτσίνι, Τέιλορ, Ντεμπισί, Περτς, Σισοκό (90+2' Γιάνγκα-Εμπίβα), Καμπάγ, Γκουτιέρες, Γκουφράν (84' Μαρβό), Σισέ

Τσέλσι (Ράφα Μπενίτεθ): Τσεχ, Κόουλ, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Μπέρτραντ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Οσκάρ, Μάτα, Μπα (42' Τόρες)

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
MyWi 6.0 (iOS 6 Library): Cydia tweak
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
MyWi 6.0 (iOS 6 Library): Cydia tweak
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ