2013-02-08 22:38:59
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Στο σπίτι του Μελισσανίδη οι οργανωμένοι
Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ μετέβη στο σπίτι του Δημήτρη Μελισσανίδη στη Βούλα με την πρόθεση να συναντηθεί μαζί. Μέχρι αυτή την ώρα πάντως ο άλλοτε μεγαλομέτοχος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ δεν έχει εμφανιστεί, ευρισκόμενος στο γραφείο του στον Πειραιά.

Από μια τέτοια συνάντηση πιθανόν να προέκυπταν ειδήσεις για την ΑΕΚ, αλλά οι εκπρόσωποι της Original, του κλαμπ των Πατησίων και των Πειρατών του Ονείρου που βρίσκονται στο σημείο (περίπου 300 άτομα) δεν έχουν ακόμη δει τον Μελισσανίδη να φτάνει στο σπίτι του. Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ βρισκόταν μέχρι τις 10 το βράδυ στην έδρα των επιχειρήσεών του στον Πειραιά και ακολούθως ενδέχεται να μεταβεί σε επαγγελματικό ραντεβού.

Άμεση αθλητική ενημέρωση όπου και αν βρίσκεστε μέσω του επίσημου twitter του Contra.gr.

Πάντως οι οπαδοί της ΑΕΚ άπλωσαν πανό που απευθύνεται στον Μελισσανίδη και γράφει "Δεν μπορεί να μη ματώνει η καρδιά σου". Η πρωτοβουλία για να επιδιωχθεί συνάντηση με τον άλλοτε μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ ανήκει σε ιστορικά στελέχη της Original που έχουν αποστασιοποιηθεί την τελευταία 15ετία.

Προσεκλήθη και εν τέλει εμφανίστηκε στο ραντεβού των συγκεντρωμένων ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, ενώ, παρά την αρχική πληροφορία, η διοικητική ηγεσία των παλαιμάχων της ΑΕΚ δεν θα παρίστατο.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ