2013-02-11 00:30:04
Φωτογραφία για «Να βγει και να μιλήσει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ»
Με το βαμβάκι σφάζει τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, κατ’ εντολή του Βαγγέλη Βενιζέλου η εκπρόσωπος του Κινήματος. Η Φώφη Γεννηματά βρήκε ως ευκαιρία τις δηλώσεις Παυλόπουλου τον οποίο μεταξύ άλλων χαρακτήρισε... ανιστόρητο.

«Στη δημόσια συζήτηση των τελευταίων ημερών ορισμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ είναι προφανές ότι απευθύνονται στο εσωκομματικό ακροατήριο με στόχο την αποφυγή των ευθυνών συγκεκριμένων προσώπων για την περίοδο 2004-2009 και ιδίως για την περίοδο 2007-2009, επιτίθενται με ανιστόρητη χυδαιότητα κατά του ΠΑΣΟΚ!» σχολιάσει η Φ. Γεννηματά συμπληρώνοντας πως «κάποιοι νομίζουν ότι η αυτοκριτική είναι ίδιον του ΠΑΣΟΚ και η αμνησία πλεονέκτημα δικό τους. Κάνουν μεγάλο λάθος».

Θυμίζει παράλληλα στη Νέα Δημοκρατία πως «η στρατηγική που αποδέχεται και εφαρμόζει τώρα είναι η μόνη υπεύθυνη, ασφαλής και εφικτή, που όμως επί πολύ καιρό το ΠΑΣΟΚ σήκωνε μόνο του το δυσανάλογο βάρος της εφαρμογής και υπεράσπισής της».


«Να μιλήσει ανοιχτά»

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στον Κ. Καραμανλή τον οποίο καλεί «να μιλήσει ανοιχτά και υπεύθυνα στον ελληνικό λαό για το δημοσιονομικό έλλειμμα, το δημόσιο χρέος, το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών, την κάμψη της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας και την ύφεση που υπήρχε ήδη από το 2008 και παρέδωσε. Και ας μην προσπαθήσει να μετακυλήσει την ευθύνη στην τότε αντιπολίτευση για έλλειψη συναίνεσης, γιατί στην περίπτωση αυτή ας σκεφτεί τι θα έπρεπε να πει το ΠΑΣΟΚ για τη στάση της αντιπολίτευσης μετά το ξέσπασμα της κρίσης και τουλάχιστον μέχρι το σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου».

Επιπλέον κατηγορεί γαλάζιους βουλευτές για προσωπικά παιχνίδια σημειώνοντας πως «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και στηρίζει την Κυβέρνηση γιατί στηρίζει την Ελλάδα. Ορισμένα στελέχη της ΝΔ τι ακριβώς κάνουν; Ποιον προκαλούν και γιατί; Ποιες είναι οι προτεραιότητές τους; Εθνικές, κομματικές ή προσωπικές;»

Επίθεση σε Αθανασίου

Από τα βέλη της Φ. Γεννηματά δεν ξέφυγε ούτε ο κ. Αθανασίου, αυτός με αφορμή δηλώσεις του για θέματα ιθαγένειας. Ξεκαθαρίζοντας πως οδηγεί η απόφαση του ΣτΕ είναι «κάτι πολύ μικρότερο από την εντύπωση που είχε δημιουργηθεί επικοινωνιακά πριν τη δημοσίευση και καθαρογράφησή της και σίγουρα δεν χρειάζεται να θίγει και δεν θα θίγει τη λογική και το σύστημα κριτηρίων της ισχύουσας νομοθεσίας».

«Υπενθυμίζουμε στον κ. Αθανασίου ότι δεν υλοποιεί το πρόγραμμα της Ν.Δ. αλλά το πρόγραμμα της Κυβέρνησης συνεργασίας» καταλήγει η Φ. Γεννηματά στέλνοντας για ακόμα μια φορά ξεκάθαρο μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου.
iapopsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ