2013-02-11 20:34:54
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη και της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι η ομάδα να αποτελείται στο μέλλον από ποδοσφαιριστές από τα τμήματα Υποδομής των «ερυθρόλευκων», όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στην κοπή της πίτας της Ακαδημίας.

Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών έδωσε το «παρών» στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των τμημάτων Υποδομής, η οποία διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στην ομιλία του μίλησε για το πλάνο της διοίκησης για το μέλλον.

«Όνειρο μας είναι η πρώτη ομάδα να αποτελείται από σπλάχνα του συλλόγου και Έλληνες παίκτες», ήταν τα πρώτα του λόγια και στη συνέχεια μίλησε για τη φιλοσοφία του συλλόγου:

«Εκτός από την καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία θέλουμε και πρωταθλήματα γιατί είμαστε Ολυμπιακός και παντού θέλουμε να είμαστε μόνιμοι πρωταθλητές».

Παράλληλα, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας, Μίτσελ, όντας ο πρώτος προπονητής της πρώτης ομάδας που βρέθηκε στην κοπή των Ακαδημιών, ενώ παρέστη ακόμα και ο διευθύνων σύμβουλος της «Θρύλος ΑΕ», Γιώργος Παύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ