2013-02-11 21:01:41
Φωτογραφία για Το απόλυτο κοντράστ!
Η απόλυτη εναλλαγή συναισθημάτων στη Καλογρέζα. Από την μία οι οπαδοί να... σιχτιρίζουν για την εικόνα και την ήττα από την Ξάνθη και συνάμα να πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του κυπέλλου στο μπάσκετ!

Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν ζήτησε από την Nova την αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού με την Ξάνθη, αυτό συνέπεσε με τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στους «πράσινους» και τον Ολυμπιακό. Όπως ήταν λογικό και με δεδομένη την τραγική φετινή πορεία του «τριφυλλιού», ο κόσμος ήταν ελάχιστος στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Ήταν δεν ήταν 3.000. Μάλιστα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία έζησαν εποχές ραδιοφώνου, όντας συντονισμένοι στο Ελληνικό!

Εξάλλου, κατά την προθέρμανση των δύο ομάδων, η ΠΑΕ φρόντισε ώστε να υπάρχει εικόνα από την κρατική τηλεόραση. Τα μάτριξ του σταδίου συνδέθηκαν με την ΕΤ-1 ενώ τόσο ο Ζέκα όσο και ο Φάμπρι με τους βοηθούς κατά την αναγνωστική βόλτα, παρακολουθούσαν λίγα λεπτά από την πρώτη περίοδο.


Βέβαια, το απόλυτο κοντράστ ήρθε στο φινάλε. Τα τελευταία δευτερόλεπτα του τελικού συνέπεσαν με το τελευταίο δεκάλεπτο στο ΟΑΚΑ. Από την μία ο κόσμος να σηκώνεται και να πανηγυρίζει για τα καλάθια του Διαμαντίδη και του Λάσμε και στιγμές αργότερα να... σιχτιρίζει για τις λάθος επιλογές του Βιτόλο και την σέντρα στα πουλιά από τον Κάιπερ!

 Την ώρα που ο Σπανούλης αστοχούσε στο τρίποντο και η κούπα «κλείδωσε», όλο το γήπεδο ξέσπασε και πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου ενώ λίγο αργότερα έπρεπε να γιουχάρει για την νέα εντός έδρας αποτυχία www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ