2013-02-12 03:44:31
Φωτογραφία για «Καθοριστική και άδικη η αποβολή»
Eμφανώς απογοητευμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του ΑΡΗ κ.Γιάννης Μιχαλήτσος μετά τη πικρή ήττα από τον Πλατανιά.

Ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε ότι η αποβολή του Γιαννιώτα έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την έκβαση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε μια μέτρια εμφάνιση. Χάσαμε όλες τις μονομαχίες και ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος γιατί έκανε μία-δύο φάσεις παραπάνω από εμάς. Το ματς ωστόσο τελείωσε στην αποβολή του Γιαννιώτα. Είναι πολύ δύσκολο όταν είσαι πίσω στο σκορ να μένεις με έναν παίκτη λιγότερο. Η αποβολή ήταν καθοριστική και άδικη κατά τη γνώμη μου.

Από εκεί και μετά τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς. Είμαι σίγουρος πως θα βλέπαμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αν ο διαιτητής δεν έδινε κόκκινη κάρτα στον Γιαννιώτα και παίζαμε 11 εναντίον 11.

Πλέον τα παιχνίδια που μένουν δεν είναι τόσα πολλά και δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλειες. Η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι καλή, όμως πρέπει να ανακάμψουμε. Ο παίκτης μας σήμερα έδωσε το δικαίωμα στο διαιτητή και αυτός το εκμεταλλεύτηκε, χωρίς να τίθεται φάση αποβολής. Στη συνέχεια δεν πρέπει να δώσουμε ξανά το δικαίωμα σε κανέναν να μας εκμεταλλεύεται».
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εφιαλτική βραδιά! (2-0)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εφιαλτική βραδιά! (2-0)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ