2013-02-12 03:41:00
Φωτογραφία για Εφιαλτική βραδιά! (2-0)
Πίκρα και απογοήτευση «σκόρπισε» για ακόμα μια φορά στους απανταχού οπαδούς του αυτό που σίγουρα δε πρέπει να θεωρείται ΑΡΗΣ!

Ομάδα χωρίς αγωνιστικό πλάνο, προσωπικότητα και διάθεση, γνώρισε με «κατεβασμένα» τα χέρια την ήττα από τον Πλατανιά με 2-0, αποτέλεσμα που φέρνει τον ΑΡΗ σε περιπέτειες και στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

90+3 αγωνιστικά λεπτά με τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ να μη μπορούν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να φανούν ανταγωνιστικοί καθώς δε καταγράφηκε ούτε μία κλασική ευκαιρία στα καρέ του Πλατανιά.

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι το επόμενο) ο ΑΡΗΣ παραδόθηκε άνευ όρων στις «ορέξεις» της Κριτικής ομάδας, η οποία είναι χαρακτηριστικό ότι δημιουργούσε μέσα στο γήπεδο.

Με τα δύο δοκάρια στο 32' και 44' οι Κριτικοί έφτασαν κοντά στο προβάδισμα και τον ΑΡΗ «αποσβολωμένο» σε όλες τις γραμμές να μη μπορεί να αντιδράσει στη πίεση των γηπεδούχων.


Το γκολ δεν άργησε τελικά να έρθει στο 45' σε μια φάση διαρκείας και τελικό αποδέκτη τον Ναζλίδη ο οποίος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 1-0.

Σαν να μην έφτανε η συνολική εικόνα των «κιτρίνων» ήρθε νωρίς (μόλις στο 51') η απερίσκεπτη ενέργεια του Γιαννιώτα να σπρώξει τον Ναζλίδη και να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα, γεγονός που «έγειρε» οριστικά τη πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο (και με 10 παίκτες) η εικόνα του ΑΡΗ χειροτέρεψε ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Κηπουρού, ο οποίος σίγουρα θα πέρασε το πιο «ήσυχο» απόγευμα της καριέρας του Στο 63' ήρθε το τελειωτικό «χτύπημα» από τον Πλατανιά και τον Αναστασάκο που με δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 2-0.

Στο υπόλοιπο διάστημα και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ βρίσκονταν στον...  δικό τους κόσμο παραδίδοντας «λευκή» πετσέτα...

Οι μόνοι που διασώθηκαν από τον εφιάλτη των Περιβολίων ήταν αυτοί που βρέθηκαν σε ένα κομμάτι του γηπέδου και πιο συγκεκριμένα στις κερκίδες.

Περίπου 100 οπαδοί του ΑΡΗ έδωσαν και τη ψυχή τους για την ομάδα, όμως ανταμείφθηκαν με το πικρό φαρμάκι της ήττας και της κυριολεκτικά τραγικής εμφάνισης!

Πλατανιάς : Κηπουρός, Γκονζάλες, Καστέλς, Ποτουρίδης, Κανακούδης (65′ Κουρτεσιώτης), Αγκιλέρα, Κάλαιτζιτς, Μπέλιτς (68′ Δέντσας), Ναζλίδης, Γιάννου (82′ Ονιέμα), Αναστασάκος

ΑΡΗΣ : Βελλίδης, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Κοέλιο, Τριανταφυλλάκος (46′ Κοτσαρίδης), Τάτος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος (75′ Σουνάς), Αγκάνθο
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ