2023-03-30 22:47:23
Φωτογραφία για Σπήλιος Λιβανός : Χιλιάδες νέοι μπορούν πλέον να ασκήσουν το επάγγελμα που αγαπούν, μετά την καθοριστική παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου ΜητσοτάκηΕυχαριστήρια επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με την οποία τον ευχαριστεί για τη συμβολή του στην επίλυση του φλέγοντος ζητήματος της αναγνώρισης επαγγελματικών δικαιωμάτων στους αποφοίτους των γεωπονικών σχολών. που ανέκυψε μετά τη μετατροπή των ΤΕΙ σε ΑΕΙ εν μία νυκτί από τον ΣΥΡΙΖΑ, απέστειλε ο Σπήλιος Λιβανός, πρώην ΥΠΑΑΤ, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ. 

Όπως σημειώνει ο κ. Λιβανός, πρόκειται για ένα ζήτημα με το οποίο έχει ασχοληθεί επισταμένως, τόσο κατά τη θητεία του στο ΥΠΑΑΤ όσο και με την προσφάτως κατατεθείσα τροπολογία που κατέθεσε προ ημερών, αλλά και με νέα επιστολή που απέστειλε χθες προς τους αρμοδίους υπουργούς. 

"Κ. Πρωθυπουργέ, για ακόμα μια φορά αποδείξατε την τεράστια αξία που δίνετε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των νέων ανθρώπων καθώς και στον πρωτογενή τομέα, που αποτελεί την ατμομηχανή της οικονομίας

Χιλιάδες νέοι μπορούν πλέον να ασκήσουν το επάγγελμα που αγαπούν, εισέρχονται στον πρωτογενή τομέα και θα βοηθήσουν τους  αγρότες μας να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής" σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Λιβανός. Ολόκληρη η επιστολή 

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την δική σας προσωπική συμβολή ώστε να λυθεί το φλέγον ζήτημα της αναγνώρισης επαγγελματικών δικαιωμάτων στους αποφοίτους των γεωπονικών σχολών που ανέκυψαν μετά την μετατροπή των ΤΕΙ σε ΑΕΙ εν μια νυκτί από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Πρόκειται για ένα ζήτημα για το οποίο έχω ασχοληθεί επισταμένως, τόσο με υπουργική τροπολογία κατά τη θητεία μου στο ΥΠΑΑΤ, που δεν ψηφίσθηκε,  όσο και με την προσφάτως κατατεθείσα τροπολογία για το ίδιο θέμα, ενώ απέστειλα και χθες σχετική επιστολή προς τους αρμόδιους υπουργούς. 

Με την δική σας καθοδήγηση, έγιναν αποδεκτές οι προτάσεις μου και υπήρξαν σημαντικές αλλαγές από τους αρμόδιους Υπουργούς στην διάταξη που είχε κατατεθεί στη Βουλή, αλλαγές που επιλύουν το δημιουργηθέν πρόβλημα, αφού οι απόφοιτοι όλων των υπαρχόντων τμημάτων αποκτούν από της ψηφίσεως του νόμου επαγγελματικά δικαιώματα, ενώ προβλέπεται και η διαδικασία αναγνώρισης νεών τμημάτων για το μέλλον.Κ. Πρωθυπουργέ, για ακόμα μια φορά αποδείξατε την τεράστια αξία που δίνετε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των νέων ανθρώπων καθώς και στον πρωτογενή τομέα, που αποτελεί την ατμομηχανή της οικονομίας.Χιλιάδες νέοι μπορούν πλέον να ασκήσουν το επάγγελμα που αγαπούν, εισέρχονται στον πρωτογενή τομέα και θα βοηθήσουν τους  αγρότες μας να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής.

Για ακόμα μια φορά σας ευχαριστώ θερμά.

Με τιμή,ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ