2013-02-12 17:31:06
Φωτογραφία για Eyeliner για κάθε σχήμα ματιών
Για να σας βγει το eyeliner πετυχημένο.

Αμυγδαλωτά: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού ή πιο έξω.

Στρογγυλά: απλώστε το eyeliner σε πολύ λεπτή γραμμή από τη μέση του βλεφάρου και πιο χοντρή προς τα έξω, ανεβαίνοντας ελαφρώς πιο πάνω από την εξωτερική γωνία του ματιού.

Μεγάλα: απλώστε το eyeliner σε χοντρή γραμμή, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού.

Μικρά: απλώστε το eyeliner σε πολύ λεπτή γραμμή, από τη μέση του βλεφάρου, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων και τραβήξτε το πιο έξω από την εξωτερική γραμμή του ματιού.

Καθοδικά: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι τη μέση του βλεφάρου και συνεχίστε ανοδικά μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού ή πιο έξω.

Ανοδικά: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού.


Εσώφθαλμα: απλώστε το eyeliner σε πολύ λεπτή γραμμή, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων.

Εξώφθαλμα: απλώστε το eyeliner σε χοντρή γραμμή, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού.

Αραιόφθαλμα: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων, τελειώνοντας ακριβώς στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Πυκνόφθαλμα: απλώστε το eyeliner από τη μέση του βλεφάρου, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων και τραβήξτε το πιο έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού.

Καθοδικά: απλώστε το eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι τη μέση του βλεφάρου και συνεχίστε ανοδικά μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού ή πιο έξω.

Μικρά: απλώστε το eyeliner σε πολύ λεπτή γραμμή, από τη μέση του βλεφάρου, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων και τραβήξτε το πιο έξω από την εξωτερική γραμμή του ματιού.

Μεγάλα: απλώστε το eyeliner σε χοντρή γραμμή, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού.

Η σωστή εφαρμογή του eyeliner μπορεί να αναδείξει το βλέμμα σας κάνοντας το έντονο και σέξι.

http://www.jenny.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ