2013-02-12 22:16:36
Φωτογραφία για Κόβει, πασάρει, σκοράρει και... τρελαίνεται
Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, εφόσον πάρει την ελευθέρας του από την Ντνίπρο, θα αποτελέσει άμεσα παίκτη του Ολυμπιακού καθώς οι δύο πλευρές έχουν ήδη έλθει σε συμφωνία για συνεργασία 2,5 ετών. Δείτε βίντεο με τον Γκανέζο άσο από τη θητεία του σε Χετάφε, Μπεϊτάρ και Ντνίπρο.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντέρεκ Μπόατενγκ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον διεθνή Γκανέζο ποδοσφαιριστή και η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί εφόσον ο 30χρονος κεντρικός μέσος κερδίσει την δικαστική διαμάχη του με την Ντνίπρο.

Ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπόατενγκ υπάρχει συμφωνία για 2,5 συνολικά χρόνια (αρχικά για μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν με προοπτική ανανέωσης για άλλες δύο), με τον παίκτη να αποτελεί επιλογή του τεχνικού της ομάδας, Μίτσελ Γκονθάλεθ, που είχε τον Γκανέζο άσο υπό τις οδηγίες του και στην Χετάφε.

Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως ο Μπόατενγκ έχει τα στοιχεία εκείνα που λείπουν από τη μεσαία γραμμή, γι' αυτό και εισηγήθηκε την απόκτηση του.

Ο 30χρονος κεντρικός μέσος αγωνίστηκε στο πρόσφατο Copa Africa και θα είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στους ερυθρόλευκους.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ