2013-02-13 02:37:04
Φωτογραφία για «Λαμπάδιασαν» εκατοντάδες οχήματα στην Ιντιάνα των ΗΠΑ
«Παρανάλωμα του πυρός» έγιναν περισσότερα από 200 τροχοκινούμενα καθώς και βάρκες, όταν ο χώρος στον οποίο βρίσκονταν τυλίχτηκε στις φλόγες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Όπως μετέδωσε το Associated Press, η μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα περίχωρα της πόλης Μισαουάκα στην Ιντιάνα των Η.Π.Α., χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Η κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν μαζική, την ίδια στιγμή που αστυνομικοί προχώρησαν σε διακοπή της κυκλοφορίας, προκειμένου να βοηθήσουν στο έργο της κατάσβεσης. Ενδεικτικό της επικινδυνότητας της κατάστασης αποτελεί το γεγονός πως στο σημείο έσπευσαν 20 οχήματα με πάνω από 40 πυροσβέστες, οι οποίοι έδωσαν πολύωρη μάχη με τις φλόγες.

Όπως εξήγησε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Mike Talbot, η πυρκαγιά κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος των εγκαταστάσεων. Το κτήριο λειτουργούσε στο παρελθόν ως εργοστάσιο παραγωγής σιδήρου, ωστόσο το 2006 κατέβασε «ρολά» λόγω οικονομικών προβλημάτων, με αποτέλεσμα να μετατραπεί στη συνέχεια σε χώρο αποθήκευσης οχημάτων και σκαφών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ