2013-02-13 08:00:11
Φωτογραφία για Μια παρέα με ¨ ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ¨ και ¨ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ¨ ανησυχίες, δημιουργεί το HELLAS ADVENTURE LEGENDS
Η ομάδα του HAL γεννήθηκε από αγωνιζόμενους του χώρου των RALLY RAID, αλλά και από ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΦΑΓΟΥΣ των δασικών περιοχών της ΕΛΛΑΔΑΣ, που έχουν πάθος για τις χωμάτινες περιπλανήσεις με ΟΝ OFF και QUAD/ATV.

ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ (από μονοήμερες έως πενθήμερες), ΑΓΩΝΕΣ RALLY του Ελληνικού Πρωταθλήματος αλλά και άλλων που γίνονται στη χώρα μας και συμμετέχουν σε άλλους θεσμούς ( LEPADO, SERRES, 24 HOURS ), είναι μερικές από τις δραστηριότητες τους.

ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ - ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ

Μονοήμερες βόλτες έως και πενθήμερα ταξίδια, προγραμματισμένα-προκαθορισμένα από εμάς αλλά και κατά παραγγελία από παρέες.

Δυνατότητα χρήσης και Δικών μας ΟΝ OFF ( για αναβάτες που μπορεί να μην έχουν κατάλληλη ΜΟΤΟ για τέτοιου είδους δράσεις ή που μπορεί να μην θέλουν να την χρησιμοποιήσουν).

Στα πολυήμερα ταξίδια, διαμονή σε παραδοσιακούς ξενώνες με ειδικές τιμές ή σε υπαίθρια κατασκήνωση με μεταφορά αποσκευών με το ειδικό όχημα υποστήριξης.


Οι διαδρομές σε όλες τις περιπτώσεις θα είναι πρωτότυπες και πολύ καλά δουλεμένες από την ομάδα του HAL , για τις απαιτήσεις και τα διαφορετικά επίπεδα των αναβατών.

ΑΓΩΝΕΣ RALLY RAID - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΙL RIDE 2013

Αγωνιστικά πακέτα συμμετοχής σε αγώνες του Πρωταθλήματος αλλά και σε αγώνες εκτός από αυτό, που περιλαμβάνει ένα LEGEND BIKE , ΜΕΤΑΦΟΡΑ και ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ του , ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αφορούν περισσότερο τους αναβάτες που θέλουν να συμμετέχουν σε έναν ή σε αρκετούς αγώνες , χωρίς την πίεση της διάκρισης, στην κατηγορία των ON OFF ή GPS.

Δεν έχουν κατάλληλο ΜΟΤΟ ή δεν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για το σκοπό αυτό, δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με την προετοιμασία του – συντήρηση – μεταφορά του.

Επίσης μπορεί να θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία ή να οδηγήσουν μαζί με τους φίλους τους και στις περισσότερες περιπτώσεις να είναι συνολικά πιο οικονομικό να το επιλέξουν. Ακόμα είναι κατάλληλα για τα ADVENTURE TOURS , που λαμβάνουν χώρα παράλληλα με τους αγώνες.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ LEGENDS BIKES

ΗΟΝDA XRV 650, SUZUKI DR BIG , APRILIA TUAREG

Βρείτε μας στο f b HELLAS ADVENTURE LEGENDS

Γράψτε μας στο mail [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ