2013-02-13 10:00:05
Φωτογραφία για ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΜΑΚ... «ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ» ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ο ΠΕΡΚΙΝΣ
Προτιμά να παραμείνει στο ΝΒΑ και πλησιάζει στους Σέλτικς ο Σέλβιν Μακ, που… άρεσε στον Ολυμπιακό, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Ανεβαίνει στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης ο Ντορόν Πέρκινς.

Απομακρύνεται για τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Σέλβιν Μακ. Ο 22χρονος γκαρντ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", διεμήνυσε πως προτιμά να περιμένει την ευκαιρία του στο ΝΒΑ και λέγεται πως δεν θα αργήσει να την πάρει. Οι Σέλτικς μετά τον τραυματισμό του Λεάντρο Μπαρμπόσα, αλλά και την προηγούμενη απώλεια του Ραζόν Ρόντο, ετοιμάζονται να του προσφέρουν σε πρώτη φάση δεκαήμερο συμβόλαιο.

«Δεν έχουν σημασία οι αριθμοί που θα έχω, αλλά να παίζω σε υψηλό επίπεδο», τόνισε ο Μακ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχει έρθει σε επαφή με τους Σέλτικς, αλλά είναι έτοιμος για την πρόκληση.

Στη λίστα του Ολυμπιακού ανεβαίνει διαρκώς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το όνομα του Ντορόν Πέρκινς
. Ο 30χρονος γκαρντ (1,90μ.) έχει περάσει από Μακάμπι και Καντού, φέτος άρχισε τη σεζόν στην BC Ντόνετσκ (11π., 6,3 ριμπ., 5,4 ασίστ ανά αγώνα) και πλέον παίζει στην Κίνα όπου έχει 15,3 πόντους και 6,5 ασίστ ανά αγώνα με τη Φοσάν. Πρόκειται για εξαιρετικό αμυντικό, καλό οργανωτή, αλλά μέτριο σουτέρ, που δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τον προ διετίας σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, αλλά είναι αμφίβολο αν θα αφήσει και το υψηλό συμβόλαιο που έχει στην Κίνα.

Στη λίστα παραμένουν με λιγότερες πιθανότητες οι Κρις Κουίν και Σον Σινγκλετέρι. Η τελική επιλογή δεν θα αργήσει, καθώς σε μια εβδομάδα εκπνέει η προθεσμία απόκτησης παίκτη που θα είναι διαθέσιμος στο δεύτερο γύρο του Top 16.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ