2013-02-13 12:38:10
Φωτογραφία για Aλαφούζος προς παίκτες: Όλα για την Ευρώπη
Καθηλωμένος στους 26 βαθμούς βρίσκεται ο ΠΑΟ μετά την ήττα από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, τέσσερις βαθμούς μακριά από την πέμπτη θέση.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης  Αλαφούζος βλέποντας ότι η ομάδα γύρισε στις προβληματικές εμφανίσεις και σε νέα ήττα από την Ξάνθη, ανέλαβε δράση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες άρχισε να καλεί παίκτες στο γραφείο του προκειμένου να μιλήσει μαζί τους για την πορεία της ομάδας και να τους τονίσει την αναγκαιότητα για να βγει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη και για το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και για τα έσοδα.

Χθες ο Αλαφούζος είδε ξεχωριστά  τους Γιούρκα Σεϊταρίδη, Ιμπραχίμ Σισοκό και Χαμπίμπ Σο και τους τόνισε ότι «είναι μεγάλη ανάγκη η ομάδα να βγει στην Ευρώπη. Και για το πρεστίζ του συλλόγου, αλλά και για το οικονομικό, αφού θα έχουμε έσοδα που θα μας βοηθήσουν».

Ο πρόεδρος του ΠΑΟ  άκουσε και τις απόψεις των παικτών σχετικά με τις μεταπτώσεις στην απόδοση, που έχει η ομάδα στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Επισήμανε, παράλληλα, ότι κάνει  τα πάντα προκειμένου να βρεθούν χρήματα και να ανταποκριθεί η ομάδα στις υποχρεώσεις απέναντί τους. Ανάλογες συναντήσεις  θα έχει  ο Αλαφούζος με όλους τους άλλους παίκτες  ώστε να βγάλει και κάποια συμπεράσματα για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ