2013-02-13 13:14:46
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός: Τετ-α-τετ Αλαφούζου-παικτών
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λίγη ώρα μετά το νέο επεισόδιο των ποδοσφαιριστών με τον Φάμπρι είχε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους Χαμπίμπ Σο, Γιούρκα Σεϊταρίδη και Ιμπραΐμ Σισοκό – Στηρίζει τον Φάμπρι η «πράσινη» διοίκηση.

Ένα ακόμα επεισόδιο γεμάτο ένταση καταγράφηκε την Τρίτη (12/02) στην Παιανία με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει άμεσα συναντήσεις με τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να συζητήσουν τόσο για τις σχέσεις των ποδοσφαιριστών με τον προπονητή όσο και για την πορεία της ομάδας στο εξής.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ κάλεσε στο γραφείο του τους Σεϊταρίδη, Σισοκό και Σο θέλοντας να τους εξηγήσει την ανάγκη που υπάρχει να είναι συσπειρωμένη η ομάδα και πως πρέπει να μεταφέρουν σε όλους τους συμπαίκτες του ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για να εξασφαλίσουν οι «πράσινοι» ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού κάτι αντίθετο θα ισοδυναμεί και με οικονομική… τραγωδία για τον Παναθηναϊκό.


Επίσης, στους τρεις ποδοσφαιριστές εξηγήθηκε η προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της διοίκησης για να βρεθούν χρήματα και να τακτοποιηθούν οι οφειλές που υπάρχουν, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε την άποψη των ποδοσφαιριστών για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας. Παράλληλα, ο πρόεδρος των «πράσινων» μίλησε και για το μέλλον των Σεϊταρίδη και Σισοκό, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να κρατήσει τους δυο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του και τους ίδιους να εμφανίζονται θετικοί, σε πρώτη φάση, σε αυτό το ενδεχόμενο.

Από εκεί και πέρα, έγινε σαφές και την Τρίτη (12/02) πως η ΠΑΕ θα στηρίξει τον Φάμπρι και πως δεν υπάρχει θέμα με τον Ισπανό προπονητή για την ώρα. Αυτό που έλεγαν από τον Παναθηναϊκό είναι πως δεν υπάρχει καμία χρησιμότητα στο να αλλάξει τώρα ο προπονητής, κάτι που θα έκανε και κακό στο πρεστίζ του συλλόγου αφού θα ήταν η τρίτη αλλαγή στον πάγκο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ