2013-02-13 15:17:52
Φωτογραφία για Οι τάσεις στα άκρα,
Πλακοκέφαλου Εστα

Το μανικιούρ της νέας σεζόν υποκλίνεται στις αντιθέσεις,

Moon Manicure

Ή αλλιώς το ανάποδο γαλλικό μανικιούρ που είδαμε στον οίκο Naeem Khan. Ένα σχήμα μισοφέγγαρου κοντά στη ρίζα των νυχιών παραμένει άβαφο και το υπόλοιπο ντύνεται με ανοιχτό κόκκινο βερνίκι. Παρ’ ότι είναι ιδανικό για τις πιο τολμηρές και εκκεντρικές γυναίκες, είναι το ίδιο κομψό με το απλό γαλλικό μανικιούρ.

Φουλ του Χρώματος

Tα έντονα βερνίκια επέλεξαν οι ειδικοί στους οίκους Talbot Runhof και Luisa Beccaria. Συνδυάζοντάς τα με μέτριο μήκος στα νύχια, το μπλε του κοβαλτίου και το φούξια της φράουλας συνθέτουν το μανικιούρ που δίνει έμφαση στις πιο μοντέρνες αποχρώσεις της άνοιξης. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και να συνδυαστεί είτε με τα ρούχα είτε με το χρώμα του κραγιόν.

Λιτά και Απέριττα

Με κοντό μήκος και αποχρώσεις που φωνάζουν less is more είδαμε τα νύχια των μοντέλων στις πασαρέλες των οίκων Angelo Marani και Rag & Bone. Το γκρι είναι το νέο nude και το λευκό της λάκας έκανε έπειτα από χρόνια την επανεμφάνισή του. Αυτά τα χρώματα ταιριάζουν καλύτερα στα κοντά νύχια. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το άψογα περιποιημένο μανικιούρ.


Πίσω στα 80’s

Ο οίκος Jean Paul Gaultier παρουσίασε μια αισθητική ρετροσπεκτίβα της δεκαετίας του ’80. Ακολουθώντας αυτήν τη χρονομηχανή τα νύχια μάκρυναν, πήραν οβάλ σχήμα και ντύθηκαν στα κόκκινα. Πρόκειται για το μανικιούρ της απόλυτης θηλυκότητας για το οποίο οι ξανθιές ιδανικά επιλέγουν πορτοκαλί-κόκκινους τόνους ενώ οι μελαχρινές σκούρες κόκκινες αποχρώσεις.

Επιμέλεια: Ελένη Σκαλκώτου

Φωτό: Imaxtree.com.

*Το ρεπορτάζ αυτό δεν είναι διαφημιστικό

**ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΖΗ ΗΛΙΑ ΤΟΥ BUTTERFLY NAILS ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΤΗΛ. 210-6832403) ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

 

Αναδημοσιευσα Από Βημα
molibixarti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ