2013-02-13 16:00:10
Φωτογραφία για Πιο... ντόμπροι οι υποψήφιοι μοτοσυκλετιστές στην Αγγλία
Στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι εκατοντάδες οι υποψήφιοι οδηγοί αυτοκινήτων κάθε χρόνο που στις εξετάσεις στέλνουν κάποιον άλλο στη θέση τους, ώστε να εξασφαλίσουν το δίπλωμα. Το παράξενο είναι πως το κόλπο της «αντιποίησης εξεταζόμενου» δεν το χρησιμοποιεί κανείς υποψήφιος μοτοσυκλετιστής.

Αυτό δείχνει τουλάχιστον η επεξεργασία των στοιχείων από το αγγλικό υπουργείο Μεταφορών.

Για την ακρίβεια, καταγράφηκαν 455 περιπτώσεις «αντιποίησης εξεταζόμενου» σε πρακτική εξέταση και 1.469 σε θεωρητική κατά το 2012, δηλαδή 5 κάθε μέρα, κατά μέσο όρο. Όλες αυτές οι περιπτώσεις αφορούσαν εξεταζόμενους για δίπλωμα αυτοκινήτου.

Εκπρόσωπος των σχολών οδήγησης δήλωσε: «Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι οι περιπτώσεις αντιποίησης εξεταζόμενου υποψήφιου μοτοσυκλετιστή στις θεωρητικές ή πρακτικές εξετάσεις για το δίπλωμα είναι ακριβώς μηδέν».

«Δεν έχουμε προχωρήσει σε ανάλυση του γιατί δεν έχουν καταγραφεί περιπτώσεις δολιότητας σε εξετάσεις μοτοσυκλετιστών και γι' αυτό δεν είμαι σε θέση να εκφέρω σχετική άποψη».

Την αιτία δείχνει πάντως να γνωρίζει με βεβαιότητα εκπρόσωπος της ένωσης των επιχειρήσεων μοτοσυκλέτας: «Διότι οι μοτοσυκλετιστές είναι ντόμπρα τυπάκια».

Πηγή: Newsbeast.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ