2013-02-13 20:02:32
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ
Στην κλάση των παικτών του και στην ευρωπαϊκή εμπειρία του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μίτσελ, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Λεβάντε για το Europa League!

Ο Μίτσελ για τα ατού του Ολυμπιακού

Ανάμεσα στα άλλα στην Σ.Τ. στην Βαλένθια ο Μίτσελ σχολίασε για την ομάδα του πως «το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι το όνομά του και οι παίκτες που έχει. Είναι η εμπειρία και το ράνκινγκ που έχει στην Ευρώπη». Ο Ισπανός τεχνικός ήταν και ευδιάθετος και αρκετά αισιόδοξος στην συνέντευξη Τύπου.

Ερωτηθείς για τους Φέισα και Μανιάτη και το κατά πόσον θα είναι βασικοί με την Λεβάντε ισχυρίστηκε: «Από την στιγμή που είμαι ευχαριστημένος και από τους δύο παίκτες θα έχουν θέση αύριο στην ενδεκάδα. Δεν θέλω να σας πω όμως την θέση». Αναφορικά με την Λεβάντε και το τι είχε σχολιάσει για την έκβαση του αγώνα της Πέμπτης τόνισε ότι «θαυμάζω και τους δύο συλλόγους. Και τον Ολυμπιακό και την Λεβάντε. Η Λεβάντε είναι εδώ εξαιτίας της πολύ καλή διαδρομής της.


Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει πάει πολύ καλά. Όσο και εάν θέλω να εμψυχώσω την ομάδα μου θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας για αύριο ότι και οι δύο αντίπαλοι διαθέτουν πολύ καλές ομάδες». Για την επικείμενη αντίπαλο των πρωταθλητών Ελλάδας σχολίασε επίσης πως «ότι είναι μία ομάδα πολυ καλά προετοιμασμένη αλλά και ανταγωνιστική. Είναι δύο όπλα της για να υποσχεθεί πράγματα για την συνέχεια».

Σχετικά με την σχέση του με τον Μαρτίνεθ είπε ότι «στον κόσμο του ποδοσφαίρου πια υπάρχει πολύ μεγάλη πληροφόρηση. Όλοι γνωρίζουν το τι γίνεται. Ο Μαρτίνεθ είπε για εμένα και εκείνον διότι μου είχε στείλε μήνυμα για ευχές και ότι ελπίζει να με δει γρήγορα. Δεν περίμενε όμως να γίνει αυτό τόσο σύντομα. Τον θαυμάζω πολύ ως προπονητή και ήταν πολύ καλός στο ισπανικό πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Flashback σε ότι αγαπήσαμε !!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Flashback σε ότι αγαπήσαμε !!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ